AVE Vanhamme Frères SPRL

Contactgegevens AVE Vanhamme Frères SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVE Vanhamme Frères SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVE Vanhamme Frères SPRL

Regio (region): Terhulpen, België

Adres (address): Avenue du Gris Moulin 25,1310, België

Telefoon (phone): 02 653 81 40 02 653 81 40

Fax (fax): 02 652 10 66 02 652 10 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVE Vanhamme Frères SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVE Vanhamme Frères SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVE Vanhamme Frères SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVE Vanhamme Frères SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVE Vanhamme Frères SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVE Vanhamme Frères SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVE Vanhamme Frères SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVE Vanhamme Frères SPRL
Products information AVE Vanhamme Frères SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09222442626
Ondernemingsnummer: 1322998046
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AVE Vanhamme Frères SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVE Vanhamme Frères SPRL
(Get full report from official database of BE for AVE Vanhamme Frères SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVE Vanhamme Frères SPRL
Addition kinds of activities for AVE Vanhamme Frères SPRL

20150305. Eieren, verwerkt: gedroogde (gedroogde) | Eggs, processed: desiccated (dried)
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
36480105. Fontein verlichting fixtures | Fountain lighting fixtures
36940101. Alternators, auto | Alternators, automotive
50159901. Banden, gebruikt: alleen in de winkel | Tires, used: retail only
50870101. Kapper winkel apparatuur en benodigdheden | Barber shop equipment and supplies
56519901. Jeans winkels | Jeans stores
76299904. Generator reparatie | Generator repair
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production

Werken bij AVE Vanhamme Frères SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVE Vanhamme Frères SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVE Vanhamme Frères SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVE Vanhamme Frères SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • vrachtwagenmechanieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een vrachtwagenmechanieker 

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

Zoek naar antwoorden van AVE Vanhamme Frères SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AVE Vanhamme Frères SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVE Vanhamme Frères SPRL. Laat een reactie achter voor AVE Vanhamme Frères SPRL. AVE Vanhamme Frères SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVE Vanhamme Frères SPRL. Leave a respond for AVE Vanhamme Frères SPRL. AVE Vanhamme Frères SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVE Vanhamme Frères SPRL op de google maps. Adres en contacten AVE Vanhamme Frères SPRL
Location of AVE Vanhamme Frères SPRL on the google maps. Address and contacts of AVE Vanhamme Frères SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AVE Vanhamme Frères SPRL AVE Vanhamme Frères SPRL: ROEGIS BVBA | Imprimerie Design SPRL | L.G. Stone SA | World Aviation Contractors | Herberg

Other related companies as AVE Vanhamme Frères SPRL: ROEGIS BVBA | Imprimerie Design SPRL | L.G. Stone SA | World Aviation Contractors | Herberg

AVE Vanhamme Frères SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Terhulpen, België. De volledige naam van het bedrijf is AVE Vanhamme Frères SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09222442626. Het bedrijf AVE Vanhamme Frères SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Gris Moulin 25,1310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AVE Vanhamme Frères SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVE Vanhamme Frères SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVE Vanhamme Frères SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVE Vanhamme Frères SPRL, openstaande posities, locatie van AVE Vanhamme Frères SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVE Vanhamme Frères SPRL is a company, that was registered 1995 in Terhulpen region, Belgium. Full name of company is AVE Vanhamme Frères SPRL, company assigned to the tax number BE09222442626. The company AVE Vanhamme Frères SPRL is located at the address: Avenue du Gris Moulin 25,1310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AVE Vanhamme Frères SPRL were not found.
The main activity of AVE Vanhamme Frères SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AVE Vanhamme Frères SPRL is not available. You also can look at reviews of AVE Vanhamme Frères SPRL, open positions, location of AVE Vanhamme Frères SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVE Vanhamme Frères SPRL, Terhulpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVE Vanhamme Frères SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVE Vanhamme Frères SPRL, Terhulpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVE Vanhamme Frères SPRL, employees, financial statistics.