L.G. Stone SA

Contactgegevens L.G. Stone SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.G. Stone SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.G. Stone SA

Regio (region): Waremme, België

Adres (address): Chaussée Romaine 186,4300, België

Telefoon (phone): 019 32 60 84 019 32 60 84

Fax (fax): 019 32 65 35 019 32 65 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.G. Stone SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.G. Stone SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.G. Stone SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.G. Stone SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.G. Stone SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.G. Stone SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.G. Stone SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.G. Stone SA
Products information L.G. Stone SA

BTW identificatienummer (tax): BE01497406005
Ondernemingsnummer: 7891174316
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in L.G. Stone SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.G. Stone SA
(Get full report from official database of BE for L.G. Stone SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.G. Stone SA
Addition kinds of activities for L.G. Stone SA

519908. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)
615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
22810207. Polyester garen, gesponnen: gemaakt van gekochte stapel | Polyester yarn, spun: made from purchased staple
27829900. Blankboeken en Looseleafbinders, Nood | Blankbooks and looseleaf binders, nec
34430207. Gevonden buizen, voor warmteoverdracht | Finned tubes, for heat transfer
38210306. Ovens, laboratorium | Ovens, laboratory

Werken bij L.G. Stone SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.G. Stone SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.G. Stone SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.G. Stone SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van L.G. Stone SA in sociale netwerken
Look for responds of L.G. Stone SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.G. Stone SA. Laat een reactie achter voor L.G. Stone SA. L.G. Stone SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.G. Stone SA. Leave a respond for L.G. Stone SA. L.G. Stone SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.G. Stone SA op de google maps. Adres en contacten L.G. Stone SA
Location of L.G. Stone SA on the google maps. Address and contacts of L.G. Stone SA

Andere gerelateerde bedrijven als come L.G. Stone SA L.G. Stone SA: Charlier L | Dedecq SA | Decloedt | Parc à Gibier | Lovap V.Z.W.

Other related companies as L.G. Stone SA: Charlier L | Dedecq SA | Decloedt | Parc à Gibier | Lovap V.Z.W.

L.G. Stone SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Waremme, België. De volledige naam van het bedrijf is L.G. Stone SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01497406005. Het bedrijf L.G. Stone SA bevindt zich op het adres: Chaussée Romaine 186,4300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in L.G. Stone SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L.G. Stone SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.G. Stone SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.G. Stone SA, openstaande posities, locatie van L.G. Stone SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L.G. Stone SA is a company, that was registered 2012 in Waremme region, Belgium. Full name of company is L.G. Stone SA, company assigned to the tax number BE01497406005. The company L.G. Stone SA is located at the address: Chaussée Romaine 186,4300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in L.G. Stone SA were not found.
The main activity of L.G. Stone SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L.G. Stone SA is not available. You also can look at reviews of L.G. Stone SA, open positions, location of L.G. Stone SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.G. Stone SA, Waremme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.G. Stone SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.G. Stone SA, Waremme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.G. Stone SA, employees, financial statistics.