Bati-Nove SPRL

Contactgegevens Bati-Nove SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bati-Nove SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bati-Nove SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Fraikinstraat 13,1030, België

Telefoon (phone): 02 252 40 89; 0475 73 61 85 02 252 40 89; 0475 73 61 85

Fax (fax): 02 252 40 89 02 252 40 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bati-Nove SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bati-Nove SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bati-Nove SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bati-Nove SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bati-Nove SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bati-Nove SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bati-Nove SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bati-Nove SPRL
Products information Bati-Nove SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03651824951
Ondernemingsnummer: 1331237792
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bati-Nove SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bati-Nove SPRL
(Get full report from official database of BE for Bati-Nove SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bati-Nove SPRL
Addition kinds of activities for Bati-Nove SPRL

509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
517201. gassen | Gases
22111202. Brocade, katoen | Brocade, cotton
50639903. generatoren | Generators
60629900. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec

Werken bij Bati-Nove SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bati-Nove SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bati-Nove SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bati-Nove SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

Zoek naar antwoorden van Bati-Nove SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bati-Nove SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bati-Nove SPRL. Laat een reactie achter voor Bati-Nove SPRL. Bati-Nove SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bati-Nove SPRL. Leave a respond for Bati-Nove SPRL. Bati-Nove SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bati-Nove SPRL op de google maps. Adres en contacten Bati-Nove SPRL
Location of Bati-Nove SPRL on the google maps. Address and contacts of Bati-Nove SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bati-Nove SPRL Bati-Nove SPRL: Janssens en Janssens BVBA | Electric Engineering Company BVBA | KAREGA | Andre Comeliau | THINKING PRINT ART GALLERY

Other related companies as Bati-Nove SPRL: Janssens en Janssens BVBA | Electric Engineering Company BVBA | KAREGA | Andre Comeliau | THINKING PRINT ART GALLERY

Bati-Nove SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Bati-Nove SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03651824951. Het bedrijf Bati-Nove SPRL bevindt zich op het adres: Fraikinstraat 13,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bati-Nove SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bati-Nove SPRL is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bati-Nove SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bati-Nove SPRL, openstaande posities, locatie van Bati-Nove SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bati-Nove SPRL is a company, that was registered 2005 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Bati-Nove SPRL, company assigned to the tax number BE03651824951. The company Bati-Nove SPRL is located at the address: Fraikinstraat 13,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bati-Nove SPRL were not found.
The main activity of Bati-Nove SPRL is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bati-Nove SPRL is not available. You also can look at reviews of Bati-Nove SPRL, open positions, location of Bati-Nove SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bati-Nove SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bati-Nove SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bati-Nove SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bati-Nove SPRL, employees, financial statistics.