Electric Engineering Company BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Electric Engineering Company BVBA
Private companiesTransportation Services • Electric Engineering Company BVBA

Contactgegevens Electric Engineering Company BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Electric Engineering Company BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Electric Engineering Company BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Vlaanderenkaai 8A,8500, België

Telefoon (phone): 056 20 10 95 056 20 10 95

Fax (fax): 056 20 20 47 056 20 20 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Electric Engineering Company BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Electric Engineering Company BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Electric Engineering Company BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Electric Engineering Company BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Electric Engineering Company BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Electric Engineering Company BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Electric Engineering Company BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Electric Engineering Company BVBA
Products information Electric Engineering Company BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08725860595
Ondernemingsnummer: 1793212890
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Electric Engineering Company BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Electric Engineering Company BVBA
(Get full report from official database of BE for Electric Engineering Company BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Electric Engineering Company BVBA
Addition kinds of activities for Electric Engineering Company BVBA

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
07820100. Tuin diensten | Garden services
25999901. Boards: planning, display, notice | Boards: planning, display, notice
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
47240000. Reisbureaus | Travel agencies
59619900. Catalogus- en postorderhuizen, nv | Catalog and mail-order houses, nec

Werken bij Electric Engineering Company BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Electric Engineering Company BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Electric Engineering Company BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Electric Engineering Company BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • enthousiaste student winkelbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SPAR EXPRESS BILZEN BVBA

    Type: Studentenjob

    maken van belegde broodjes prepack maken kassa onderhoud winkel

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van Electric Engineering Company BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Electric Engineering Company BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Electric Engineering Company BVBA. Laat een reactie achter voor Electric Engineering Company BVBA. Electric Engineering Company BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Electric Engineering Company BVBA. Leave a respond for Electric Engineering Company BVBA. Electric Engineering Company BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Electric Engineering Company BVBA op de google maps. Adres en contacten Electric Engineering Company BVBA
Location of Electric Engineering Company BVBA on the google maps. Address and contacts of Electric Engineering Company BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Electric Engineering Company BVBA Electric Engineering Company BVBA: Crea BVBA | D.F.A. Engels | Abbico-Lemmens BVBA | ALUCASA-SUNSET | RC System NV

Other related companies as Electric Engineering Company BVBA: Crea BVBA | D.F.A. Engels | Abbico-Lemmens BVBA | ALUCASA-SUNSET | RC System NV

Electric Engineering Company BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Electric Engineering Company BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08725860595. Het bedrijf Electric Engineering Company BVBA bevindt zich op het adres: Vlaanderenkaai 8A,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 144,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Electric Engineering Company BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Electric Engineering Company BVBA is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Electric Engineering Company BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Electric Engineering Company BVBA, openstaande posities, locatie van Electric Engineering Company BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Electric Engineering Company BVBA is a company, that was registered 2014 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Electric Engineering Company BVBA, company assigned to the tax number BE08725860595. The company Electric Engineering Company BVBA is located at the address: Vlaanderenkaai 8A,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 144,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Electric Engineering Company BVBA were not found.
The main activity of Electric Engineering Company BVBA is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Electric Engineering Company BVBA is not available. You also can look at reviews of Electric Engineering Company BVBA, open positions, location of Electric Engineering Company BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Electric Engineering Company BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Electric Engineering Company BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Electric Engineering Company BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Electric Engineering Company BVBA, employees, financial statistics.