RC System NV

Contactgegevens RC System NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RC System NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RC System NV

Regio (region): Lichtervelde, 8810 - BE, België

Adres (address): Industrielaan, 19, België

Telefoon (phone): 32.51.72.96.66 32.51.72.96.66

Fax (fax): 32.51.72.96.86 32.51.72.96.86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RC System NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RC System NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RC System NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RC System NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RC System NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RC System NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RC System NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RC System NV
Products information RC System NV

BTW identificatienummer (tax): BE02224151611
Ondernemingsnummer: 8308105468
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in RC System NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RC System NV
(Get full report from official database of BE for RC System NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RC System NV
Addition kinds of activities for RC System NV

175299. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
14299909. Quartziet, gebroken en gebroken-steengroeven | Quartzite, crushed and broken-quarrying
26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
28510100. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop

Werken bij RC System NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RC System NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RC System NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RC System NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Technieker garage M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een eerste job of kijk je uit naar een nieuwe uitdaging als technieker in een garage? Voor een gekende garage in regio Waregem zijn we op zoek naar een polyvalent technieker M/V Als technieker sta je in voor verschillende taken. Eerst ben je verantwoordelijk voor het stellen van een correcte en grondige diagnose. Daarnaast zal je instaan voor het onderhoud aan de wagens. Je voert verschillende herstellingswerken uit, dit kan zowel mechanisch als elektrisch zijn. Je zal daarna een grondige kwaliteitscontrole van de gedane werken uitvoeren. Indien nodig zal je ook instaan voor het bestellen van nodige onderdelen van de wagens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Magazijnier voor fysiek zwaar werk (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier sta je in voor de orderpicking van de goederen (denk aan badkuipen, lavabo's enz.). Je maakt de bestellingen klaar voor de klanten en bent mee verantwoordelijk voor de algemene orde en netheid van het magazijn. Daarnaast neem je initiatief om in te springen bij collega’s waar dit nodig is. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf met familiale sfeer, in volle groei én met verschillende vestigingen in België is gespecialiseerd in sanitair en verwarming. Zij zijn op zoek naar een magazijnier die tegen een stootje kan daar je met meubels en andere sanitair gerelateerde artikelen zal moeten werken en verplaatsen.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van RC System NV in sociale netwerken
Look for responds of RC System NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RC System NV. Laat een reactie achter voor RC System NV. RC System NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RC System NV. Leave a respond for RC System NV. RC System NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RC System NV op de google maps. Adres en contacten RC System NV
Location of RC System NV on the google maps. Address and contacts of RC System NV

Andere gerelateerde bedrijven als come RC System NV RC System NV: NORTHFREEZE NV | BURO-GAMA | Van Driessche BVBA | Autonoom nv | pcbytel consulting

Other related companies as RC System NV: NORTHFREEZE NV | BURO-GAMA | Van Driessche BVBA | Autonoom nv | pcbytel consulting

RC System NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Lichtervelde, 8810 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is RC System NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224151611. Het bedrijf RC System NV bevindt zich op het adres: Industrielaan, 19. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in RC System NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RC System NV is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RC System NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RC System NV, openstaande posities, locatie van RC System NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RC System NV is a company, that was registered 1996 in Lichtervelde, 8810 - BE region, Belgium. Full name of company is RC System NV, company assigned to the tax number BE02224151611. The company RC System NV is located at the address: Industrielaan, 19. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in RC System NV were not found.
The main activity of RC System NV is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RC System NV is not available. You also can look at reviews of RC System NV, open positions, location of RC System NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RC System NV, Lichtervelde, 8810 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RC System NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RC System NV, Lichtervelde, 8810 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RC System NV, employees, financial statistics.