Rhodia Chemie NV

Contactgegevens Rhodia Chemie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rhodia Chemie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rhodia Chemie NV

Regio (region): Gent (Sint-Kruis-Winkel), België

Adres (address): Kuhlmannkaai 1,9042, België

Telefoon (phone): 09 341 18 11 09 341 18 11

Fax (fax): 09 344 88 99 09 344 88 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rhodia Chemie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rhodia Chemie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rhodia Chemie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rhodia Chemie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rhodia Chemie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rhodia Chemie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rhodia Chemie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rhodia Chemie NV
Products information Rhodia Chemie NV

BTW identificatienummer (tax): BE03988006591
Ondernemingsnummer: 9973083496
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Rhodia Chemie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rhodia Chemie NV
(Get full report from official database of BE for Rhodia Chemie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rhodia Chemie NV
Addition kinds of activities for Rhodia Chemie NV

965102. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency
27540101. Fotogravure drukwerk | Photogravure printing
30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.
50920202. Bordspellen | Board games

Werken bij Rhodia Chemie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rhodia Chemie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rhodia Chemie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rhodia Chemie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van Rhodia Chemie NV in sociale netwerken
Look for responds of Rhodia Chemie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rhodia Chemie NV. Laat een reactie achter voor Rhodia Chemie NV. Rhodia Chemie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rhodia Chemie NV. Leave a respond for Rhodia Chemie NV. Rhodia Chemie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rhodia Chemie NV op de google maps. Adres en contacten Rhodia Chemie NV
Location of Rhodia Chemie NV on the google maps. Address and contacts of Rhodia Chemie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rhodia Chemie NV Rhodia Chemie NV: A SOCQUET NV | Domaine Long Pré | CMB International N.V. | LVP Engineering B.V.B.A. | Pas Namur

Other related companies as Rhodia Chemie NV: A SOCQUET NV | Domaine Long Pré | CMB International N.V. | LVP Engineering B.V.B.A. | Pas Namur

Rhodia Chemie NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Kruis-Winkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Rhodia Chemie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988006591. Het bedrijf Rhodia Chemie NV bevindt zich op het adres: Kuhlmannkaai 1,9042. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 798,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Rhodia Chemie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rhodia Chemie NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rhodia Chemie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rhodia Chemie NV, openstaande posities, locatie van Rhodia Chemie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rhodia Chemie NV is a company, that was registered 2006 in Gent (Sint-Kruis-Winkel) region, Belgium. Full name of company is Rhodia Chemie NV, company assigned to the tax number BE03988006591. The company Rhodia Chemie NV is located at the address: Kuhlmannkaai 1,9042. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 798,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Rhodia Chemie NV were not found.
The main activity of Rhodia Chemie NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rhodia Chemie NV is not available. You also can look at reviews of Rhodia Chemie NV, open positions, location of Rhodia Chemie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rhodia Chemie NV, Gent (Sint-Kruis-Winkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rhodia Chemie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rhodia Chemie NV, Gent (Sint-Kruis-Winkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rhodia Chemie NV, employees, financial statistics.