Aquatadema

Contactgegevens Aquatadema: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquatadema: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquatadema

Regio (region): Halle, België

Adres (address): Ninoofsesteenweg 661,1500, België

Telefoon (phone): 02 361 10 20 02 361 10 20

Fax (fax): 02 361 10 80 02 361 10 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquatadema: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquatadema"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquatadema"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquatadema, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquatadema. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquatadema, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquatadema. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquatadema
Products information Aquatadema

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Aquatadema zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquatadema
(Get full report from official database of BE for Aquatadema)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquatadema
Addition kinds of activities for Aquatadema

20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
35590303. Frame rechters, auto (garage apparatuur) | Frame straighteners, automobile (garage equipment)
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij Aquatadema: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquatadema: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquatadema. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquatadema. Looking for open vacancies in other companies

  • Cijfermatig administratief bediende te Brussel (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke vacature in de banksector regio Brussel zijn wij op zoek naar een cijfermatig administratief bediende. Je wordt ingezet bij de afdeling Fund Accounting & Administration. * Medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze dagelijkse business waar NAV-berekening, boekhouding en rapportering de voornaamste taken zijn. Jouw focus ligt op het boekhoudingsdeel. * opstart en vereffening van fondsen * onderhoud van de fondsenboekhouding met bijhorende controles * opstellen van jaarrekeningen voor de beleggingsfondsen * opmaken van statistieken voor de regelgever * uitvoeren van interne en externe betalingsopdrachten * opmaken maand- en kwartaalrapporteringen * onderhoud van het nominatief register

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Business Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van Aquatadema in sociale netwerken
Look for responds of Aquatadema in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquatadema. Laat een reactie achter voor Aquatadema. Aquatadema bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquatadema. Leave a respond for Aquatadema. Aquatadema on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquatadema op de google maps. Adres en contacten Aquatadema
Location of Aquatadema on the google maps. Address and contacts of Aquatadema

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquatadema Aquatadema: BRUPHIL'S SA | Huize Santalino | Smolly's Local Air Tours | Fievez | immodepa sprl

Other related companies as Aquatadema: BRUPHIL'S SA | Huize Santalino | Smolly's Local Air Tours | Fievez | immodepa sprl

Aquatadema is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Halle, België. De volledige naam van het bedrijf is Aquatadema, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf Aquatadema bevindt zich op het adres: Ninoofsesteenweg 661,1500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Aquatadema zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aquatadema is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquatadema is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquatadema, openstaande posities, locatie van Aquatadema op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aquatadema is a company, that was registered 2005 in Halle region, Belgium. Full name of company is Aquatadema, company assigned to the tax number BE02639709472. The company Aquatadema is located at the address: Ninoofsesteenweg 661,1500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Aquatadema were not found.
The main activity of Aquatadema is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquatadema is not available. You also can look at reviews of Aquatadema, open positions, location of Aquatadema on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquatadema, Halle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquatadema, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquatadema, Halle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquatadema, employees, financial statistics.