POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV
Private companiesApparel and Accessory Stores • POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV

Contactgegevens POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV

Regio (region): WAALRE, België

Adres (address): BERGSTRAAT 23,5581BL, België

Telefoon (phone): +32 (63) 413-80-58 +32 (63) 413-80-58

Fax (fax): +32 (12) 330-94-35 +32 (12) 330-94-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV
Products information POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV

BTW identificatienummer (tax): BE04297821044
Ondernemingsnummer: 4701843261
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV
(Get full report from official database of BE for POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV
Addition kinds of activities for POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV

4131. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
22110600. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
26210000. Papieren molens | Paper mills
32970202. Cement, magnesia | Cement, magnesia
35230107. Gradering, schoonmaak, sorteermachines, fruit, graan, groente | Grading, cleaning, sorting machines, fruit, grain, vegetable
39999906. Tapijt aanpakken | Carpet tackles

Werken bij POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV in sociale netwerken
Look for responds of POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV. Laat een reactie achter voor POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV. POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV. Leave a respond for POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV. POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV op de google maps. Adres en contacten POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV
Location of POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV on the google maps. Address and contacts of POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV

Andere gerelateerde bedrijven als come POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV: FILMMAGIE VZW | Bacovo NV | Janssen Proservices | Vandenbulcke Textiel N.V. | Magic

Other related companies as POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV: FILMMAGIE VZW | Bacovo NV | Janssen Proservices | Vandenbulcke Textiel N.V. | Magic

POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio WAALRE, België. De volledige naam van het bedrijf is POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297821044. Het bedrijf POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 23,5581BL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, openstaande posities, locatie van POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV is a company, that was registered 2017 in WAALRE region, Belgium. Full name of company is POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, company assigned to the tax number BE04297821044. The company POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV is located at the address: BERGSTRAAT 23,5581BL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV were not found.
The main activity of POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV is not available. You also can look at reviews of POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, open positions, location of POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, WAALRE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, WAALRE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POOLQUIP LIGTHART ADVERTISING BV, employees, financial statistics.