ALPHA SUN-LASERTRONIX

Contactgegevens ALPHA SUN-LASERTRONIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHA SUN-LASERTRONIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHA SUN-LASERTRONIX

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Vogelsancklaan 337,3520, België

Telefoon (phone): 011 82 58 59 011 82 58 59

Fax (fax): 011 82 58 59 011 82 58 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHA SUN-LASERTRONIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHA SUN-LASERTRONIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHA SUN-LASERTRONIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHA SUN-LASERTRONIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHA SUN-LASERTRONIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHA SUN-LASERTRONIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHA SUN-LASERTRONIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHA SUN-LASERTRONIX
Products information ALPHA SUN-LASERTRONIX

BTW identificatienummer (tax): BE06344848632
Ondernemingsnummer: 6631317138
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALPHA SUN-LASERTRONIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHA SUN-LASERTRONIX
(Get full report from official database of BE for ALPHA SUN-LASERTRONIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHA SUN-LASERTRONIX
Addition kinds of activities for ALPHA SUN-LASERTRONIX

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
229800. Cordage en touw | Cordage and twine
384199. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
20829903. Dranken, mout | Liquors, malt
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
28690300. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
50650402. Burgersbandradio's | Citizens band radios
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij ALPHA SUN-LASERTRONIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHA SUN-LASERTRONIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHA SUN-LASERTRONIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHA SUN-LASERTRONIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround procestechnieker 2 ploegen - Regio Rotselaar. (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zowel preventief als curatief op process installaties (tanken, kleppen,...) Stelt bij pannes een correcte diagnose door gebruik te maken van de juiste analysetools Correct uitschrijven wisselstukken en confirmations van werkzaamheden op een kwalitatieve manier via SAP systeem Je informeert de teamleader over het verloop van de PM planning, de pannes en mogelijke risico's Inschatten van veiligheidsrisico's voor en tijdens uitvoering van werken Bijdragen tot continue verbetering van de installaties Aantal uren/week: 40 Aantal dagen/week: 5

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

  • Technisch medewerker - deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RAIL SERVICE NET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een deeltijdse technisch medewerker (handyman) met volgend takenpakket: - assistentie bij wagon- en locomotiefherstellingen - diverse kleine herstellingen aan aanhangwagens - naar autokeuring rijden - kleine interne klusjes (lampen vervangen, leidingen leggen, ...) = een ideale job voor een gepensioneerde of als flexi-job De tewerkstelling is op maandag en/of dinsdag en/of woensdag

Zoek naar antwoorden van ALPHA SUN-LASERTRONIX in sociale netwerken
Look for responds of ALPHA SUN-LASERTRONIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHA SUN-LASERTRONIX. Laat een reactie achter voor ALPHA SUN-LASERTRONIX. ALPHA SUN-LASERTRONIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHA SUN-LASERTRONIX. Leave a respond for ALPHA SUN-LASERTRONIX. ALPHA SUN-LASERTRONIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHA SUN-LASERTRONIX op de google maps. Adres en contacten ALPHA SUN-LASERTRONIX
Location of ALPHA SUN-LASERTRONIX on the google maps. Address and contacts of ALPHA SUN-LASERTRONIX

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHA SUN-LASERTRONIX ALPHA SUN-LASERTRONIX: De Decker Karweiwerken | VANCANNEYT METAALWAREN NV | ALGEMEEN LABO | Hishi Plastics Europe S.A. | Friedman

Other related companies as ALPHA SUN-LASERTRONIX: De Decker Karweiwerken | VANCANNEYT METAALWAREN NV | ALGEMEEN LABO | Hishi Plastics Europe S.A. | Friedman

ALPHA SUN-LASERTRONIX is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHA SUN-LASERTRONIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06344848632. Het bedrijf ALPHA SUN-LASERTRONIX bevindt zich op het adres: Vogelsancklaan 337,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 328,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALPHA SUN-LASERTRONIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHA SUN-LASERTRONIX is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHA SUN-LASERTRONIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHA SUN-LASERTRONIX, openstaande posities, locatie van ALPHA SUN-LASERTRONIX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALPHA SUN-LASERTRONIX is a company, that was registered 2012 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is ALPHA SUN-LASERTRONIX, company assigned to the tax number BE06344848632. The company ALPHA SUN-LASERTRONIX is located at the address: Vogelsancklaan 337,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 328,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALPHA SUN-LASERTRONIX were not found.
The main activity of ALPHA SUN-LASERTRONIX is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHA SUN-LASERTRONIX is not available. You also can look at reviews of ALPHA SUN-LASERTRONIX, open positions, location of ALPHA SUN-LASERTRONIX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHA SUN-LASERTRONIX, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHA SUN-LASERTRONIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHA SUN-LASERTRONIX, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHA SUN-LASERTRONIX, employees, financial statistics.