MOERENHOUT & zoon BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • MOERENHOUT & zoon BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • MOERENHOUT & zoon BVBA

Contactgegevens MOERENHOUT & zoon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOERENHOUT & zoon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOERENHOUT & zoon BVBA

Regio (region): Wichelen (Serskamp), België

Adres (address): Galgenberg 68,9260, België

Telefoon (phone): 09 366 18 52 09 366 18 52

Fax (fax): 09 366 26 24 09 366 26 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOERENHOUT & zoon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOERENHOUT & zoon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOERENHOUT & zoon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOERENHOUT & zoon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOERENHOUT & zoon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOERENHOUT & zoon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOERENHOUT & zoon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOERENHOUT & zoon BVBA
Products information MOERENHOUT & zoon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05008087158
Ondernemingsnummer: 2048095703
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MOERENHOUT & zoon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOERENHOUT & zoon BVBA
(Get full report from official database of BE for MOERENHOUT & zoon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOERENHOUT & zoon BVBA
Addition kinds of activities for MOERENHOUT & zoon BVBA

571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
50210104. Filing units | Filing units
61639903. Leningagenten | Loan agents

Werken bij MOERENHOUT & zoon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOERENHOUT & zoon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOERENHOUT & zoon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOERENHOUT & zoon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van MOERENHOUT & zoon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MOERENHOUT & zoon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOERENHOUT & zoon BVBA. Laat een reactie achter voor MOERENHOUT & zoon BVBA. MOERENHOUT & zoon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOERENHOUT & zoon BVBA. Leave a respond for MOERENHOUT & zoon BVBA. MOERENHOUT & zoon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOERENHOUT & zoon BVBA op de google maps. Adres en contacten MOERENHOUT & zoon BVBA
Location of MOERENHOUT & zoon BVBA on the google maps. Address and contacts of MOERENHOUT & zoon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOERENHOUT & zoon BVBA MOERENHOUT & zoon BVBA: WINSOL NV | A Balloon & Heli Adventure | CLAEYS METALLISATIE BVBA | Degen Packaging | AVD Belgium S.P.R.L.

Other related companies as MOERENHOUT & zoon BVBA: WINSOL NV | A Balloon & Heli Adventure | CLAEYS METALLISATIE BVBA | Degen Packaging | AVD Belgium S.P.R.L.

MOERENHOUT & zoon BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Wichelen (Serskamp), België. De volledige naam van het bedrijf is MOERENHOUT & zoon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05008087158. Het bedrijf MOERENHOUT & zoon BVBA bevindt zich op het adres: Galgenberg 68,9260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 727,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MOERENHOUT & zoon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOERENHOUT & zoon BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOERENHOUT & zoon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOERENHOUT & zoon BVBA, openstaande posities, locatie van MOERENHOUT & zoon BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOERENHOUT & zoon BVBA is a company, that was registered 1993 in Wichelen (Serskamp) region, Belgium. Full name of company is MOERENHOUT & zoon BVBA, company assigned to the tax number BE05008087158. The company MOERENHOUT & zoon BVBA is located at the address: Galgenberg 68,9260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 727,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MOERENHOUT & zoon BVBA were not found.
The main activity of MOERENHOUT & zoon BVBA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MOERENHOUT & zoon BVBA is not available. You also can look at reviews of MOERENHOUT & zoon BVBA, open positions, location of MOERENHOUT & zoon BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOERENHOUT & zoon BVBA, Wichelen (Serskamp): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOERENHOUT & zoon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOERENHOUT & zoon BVBA, Wichelen (Serskamp): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOERENHOUT & zoon BVBA, employees, financial statistics.