A Balloon & Heli Adventure

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • A Balloon & Heli Adventure
Private companiesLeather and Leather Products • A Balloon & Heli Adventure

Contactgegevens A Balloon & Heli Adventure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Balloon & Heli Adventure: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Balloon & Heli Adventure

Regio (region): Gent (Gentbrugge), België

Adres (address): Gustaaf Le Fèvere de Ten Hoveln 4,9050, België

Telefoon (phone): 09 232 46 48; 0475 47 37 27 09 232 46 48; 0475 47 37 27

Fax (fax): 09 232 46 49 09 232 46 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Balloon & Heli Adventure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Balloon & Heli Adventure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Balloon & Heli Adventure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Balloon & Heli Adventure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Balloon & Heli Adventure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Balloon & Heli Adventure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Balloon & Heli Adventure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Balloon & Heli Adventure
Products information A Balloon & Heli Adventure

BTW identificatienummer (tax): BE02029968261
Ondernemingsnummer: 6625274658
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A Balloon & Heli Adventure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Balloon & Heli Adventure
(Get full report from official database of BE for A Balloon & Heli Adventure)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Balloon & Heli Adventure
Addition kinds of activities for A Balloon & Heli Adventure

395300. Markeringsapparaten | Marking devices
28910102. Laminerende verbindingen | Laminating compounds
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
50130112. Uitlaat systemen (dempers, staart pijpen, enz.) | Exhaust systems (mufflers, tail pipes, etc.)
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment
67989900. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec

Werken bij A Balloon & Heli Adventure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Balloon & Heli Adventure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Balloon & Heli Adventure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Balloon & Heli Adventure. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van A Balloon & Heli Adventure in sociale netwerken
Look for responds of A Balloon & Heli Adventure in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Balloon & Heli Adventure. Laat een reactie achter voor A Balloon & Heli Adventure. A Balloon & Heli Adventure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Balloon & Heli Adventure. Leave a respond for A Balloon & Heli Adventure. A Balloon & Heli Adventure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Balloon & Heli Adventure op de google maps. Adres en contacten A Balloon & Heli Adventure
Location of A Balloon & Heli Adventure on the google maps. Address and contacts of A Balloon & Heli Adventure

Andere gerelateerde bedrijven als come A Balloon & Heli Adventure A Balloon & Heli Adventure: De Salons Van Der Auwera | HARRY MALTER DIEREN | Kunstgalerij VENUS VAN MILO | DIP Consulting Group N.V. | Clement Alain

Other related companies as A Balloon & Heli Adventure: De Salons Van Der Auwera | HARRY MALTER DIEREN | Kunstgalerij VENUS VAN MILO | DIP Consulting Group N.V. | Clement Alain

A Balloon & Heli Adventure is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent (Gentbrugge), België. De volledige naam van het bedrijf is A Balloon & Heli Adventure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02029968261. Het bedrijf A Balloon & Heli Adventure bevindt zich op het adres: Gustaaf Le Fèvere de Ten Hoveln 4,9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A Balloon & Heli Adventure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Balloon & Heli Adventure is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Balloon & Heli Adventure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Balloon & Heli Adventure, openstaande posities, locatie van A Balloon & Heli Adventure op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Balloon & Heli Adventure is a company, that was registered 2003 in Gent (Gentbrugge) region, Belgium. Full name of company is A Balloon & Heli Adventure, company assigned to the tax number BE02029968261. The company A Balloon & Heli Adventure is located at the address: Gustaaf Le Fèvere de Ten Hoveln 4,9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A Balloon & Heli Adventure were not found.
The main activity of A Balloon & Heli Adventure is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A Balloon & Heli Adventure is not available. You also can look at reviews of A Balloon & Heli Adventure, open positions, location of A Balloon & Heli Adventure on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Balloon & Heli Adventure, Gent (Gentbrugge): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Balloon & Heli Adventure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Balloon & Heli Adventure, Gent (Gentbrugge): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Balloon & Heli Adventure, employees, financial statistics.