COUCKE SANITAIR BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • COUCKE SANITAIR BVBA
Private companiesMotion Pictures • COUCKE SANITAIR BVBA

Contactgegevens COUCKE SANITAIR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUCKE SANITAIR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUCKE SANITAIR BVBA

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Politieke Gevangenenstraat 26,8530, België

Telefoon (phone): 056 22 36 24; 0475 74 08 26 056 22 36 24; 0475 74 08 26

Fax (fax): 056 22 84 17 056 22 84 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUCKE SANITAIR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUCKE SANITAIR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUCKE SANITAIR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUCKE SANITAIR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUCKE SANITAIR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUCKE SANITAIR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUCKE SANITAIR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUCKE SANITAIR BVBA
Products information COUCKE SANITAIR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05565368652
Ondernemingsnummer: 5388214111
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COUCKE SANITAIR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUCKE SANITAIR BVBA
(Get full report from official database of BE for COUCKE SANITAIR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUCKE SANITAIR BVBA
Addition kinds of activities for COUCKE SANITAIR BVBA

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
208401. wijnen | Wines
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores

Werken bij COUCKE SANITAIR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUCKE SANITAIR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUCKE SANITAIR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUCKE SANITAIR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • huishoudhulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SUSANA GOMES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetsvrouw of poetsman word je in ons dienstenchequebedrijf ingeschakeld in huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Je hebt volgende taken: schoonmaken ruiten wassen wassen en strijken afwassen kleine naaiwerken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van COUCKE SANITAIR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COUCKE SANITAIR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUCKE SANITAIR BVBA. Laat een reactie achter voor COUCKE SANITAIR BVBA. COUCKE SANITAIR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUCKE SANITAIR BVBA. Leave a respond for COUCKE SANITAIR BVBA. COUCKE SANITAIR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUCKE SANITAIR BVBA op de google maps. Adres en contacten COUCKE SANITAIR BVBA
Location of COUCKE SANITAIR BVBA on the google maps. Address and contacts of COUCKE SANITAIR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COUCKE SANITAIR BVBA COUCKE SANITAIR BVBA: Glashandel Van Lent BVBA | Deblok | A.E.V. VOCHTEN NV | Centravee N.V. | attents

Other related companies as COUCKE SANITAIR BVBA: Glashandel Van Lent BVBA | Deblok | A.E.V. VOCHTEN NV | Centravee N.V. | attents

COUCKE SANITAIR BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is COUCKE SANITAIR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05565368652. Het bedrijf COUCKE SANITAIR BVBA bevindt zich op het adres: Politieke Gevangenenstraat 26,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 888,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COUCKE SANITAIR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUCKE SANITAIR BVBA is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUCKE SANITAIR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUCKE SANITAIR BVBA, openstaande posities, locatie van COUCKE SANITAIR BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COUCKE SANITAIR BVBA is a company, that was registered 2012 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is COUCKE SANITAIR BVBA, company assigned to the tax number BE05565368652. The company COUCKE SANITAIR BVBA is located at the address: Politieke Gevangenenstraat 26,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 888,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COUCKE SANITAIR BVBA were not found.
The main activity of COUCKE SANITAIR BVBA is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COUCKE SANITAIR BVBA is not available. You also can look at reviews of COUCKE SANITAIR BVBA, open positions, location of COUCKE SANITAIR BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUCKE SANITAIR BVBA, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUCKE SANITAIR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUCKE SANITAIR BVBA, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUCKE SANITAIR BVBA, employees, financial statistics.