Glashandel Van Lent BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Glashandel Van Lent BVBA
Private companiesMotion Pictures • Glashandel Van Lent BVBA

Contactgegevens Glashandel Van Lent BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glashandel Van Lent BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glashandel Van Lent BVBA

Regio (region): Antwerpen (Ekeren), België

Adres (address): Leugenberg 74B,2180, België

Telefoon (phone): 03 665 18 66 03 665 18 66

Fax (fax): 03 665 04 83 03 665 04 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glashandel Van Lent BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glashandel Van Lent BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glashandel Van Lent BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glashandel Van Lent BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glashandel Van Lent BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glashandel Van Lent BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glashandel Van Lent BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glashandel Van Lent BVBA
Products information Glashandel Van Lent BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09525115966
Ondernemingsnummer: 6721130371
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Glashandel Van Lent BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glashandel Van Lent BVBA
(Get full report from official database of BE for Glashandel Van Lent BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glashandel Van Lent BVBA
Addition kinds of activities for Glashandel Van Lent BVBA

367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
17999903. Awning installatie | Awning installation
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
51999911. Muntrollen, kunststoffen | Coin rollers, plastics

Werken bij Glashandel Van Lent BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glashandel Van Lent BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glashandel Van Lent BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glashandel Van Lent BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • POLYVALENT MEDEWERKER TIJDELIJK (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een 4-tal weken een aardig centje wil bijverdienen! Je wordt ingezet als allround medewerker, het betreft redelijk fysiek werk.Laat ons snel iets weten bij interesse! ONMIDDELLIJKE OPSTART!

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Glashandel Van Lent BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Glashandel Van Lent BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glashandel Van Lent BVBA. Laat een reactie achter voor Glashandel Van Lent BVBA. Glashandel Van Lent BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glashandel Van Lent BVBA. Leave a respond for Glashandel Van Lent BVBA. Glashandel Van Lent BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glashandel Van Lent BVBA op de google maps. Adres en contacten Glashandel Van Lent BVBA
Location of Glashandel Van Lent BVBA on the google maps. Address and contacts of Glashandel Van Lent BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Glashandel Van Lent BVBA Glashandel Van Lent BVBA: Electrauto SPRL | Reuter Distri sa-Rogelec | Pamas BVBA | A T D Vierde Wereld Vlaanderen VZW | MAXXIUM BELGIUM NV

Other related companies as Glashandel Van Lent BVBA: Electrauto SPRL | Reuter Distri sa-Rogelec | Pamas BVBA | A T D Vierde Wereld Vlaanderen VZW | MAXXIUM BELGIUM NV

Glashandel Van Lent BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Ekeren), België. De volledige naam van het bedrijf is Glashandel Van Lent BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09525115966. Het bedrijf Glashandel Van Lent BVBA bevindt zich op het adres: Leugenberg 74B,2180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Glashandel Van Lent BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Glashandel Van Lent BVBA is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glashandel Van Lent BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glashandel Van Lent BVBA, openstaande posities, locatie van Glashandel Van Lent BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Glashandel Van Lent BVBA is a company, that was registered 2016 in Antwerpen (Ekeren) region, Belgium. Full name of company is Glashandel Van Lent BVBA, company assigned to the tax number BE09525115966. The company Glashandel Van Lent BVBA is located at the address: Leugenberg 74B,2180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Glashandel Van Lent BVBA were not found.
The main activity of Glashandel Van Lent BVBA is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Glashandel Van Lent BVBA is not available. You also can look at reviews of Glashandel Van Lent BVBA, open positions, location of Glashandel Van Lent BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glashandel Van Lent BVBA, Antwerpen (Ekeren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glashandel Van Lent BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glashandel Van Lent BVBA, Antwerpen (Ekeren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glashandel Van Lent BVBA, employees, financial statistics.