LEROU IJZERWAREN NV

Contactgegevens LEROU IJZERWAREN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEROU IJZERWAREN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEROU IJZERWAREN NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Monnikenwerve 131,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 74 42 050 31 74 42

Fax (fax): 050 31 33 84; 050 31 01 60 050 31 33 84; 050 31 01 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEROU IJZERWAREN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEROU IJZERWAREN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEROU IJZERWAREN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEROU IJZERWAREN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEROU IJZERWAREN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEROU IJZERWAREN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEROU IJZERWAREN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEROU IJZERWAREN NV
Products information LEROU IJZERWAREN NV

BTW identificatienummer (tax): BE06252838134
Ondernemingsnummer: 5986694335
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LEROU IJZERWAREN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEROU IJZERWAREN NV
(Get full report from official database of BE for LEROU IJZERWAREN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEROU IJZERWAREN NV
Addition kinds of activities for LEROU IJZERWAREN NV

331205. Bar, staaf en draadproducten | Bar, rod, and wire products
335401. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
20529912. Rijstcakes | Rice cakes
28440500. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
39420103. Dolls, behalve gevulde speelgoed dieren | Dolls, except stuffed toy animals
50399912. Bodem erosie controle stoffen | Soil erosion control fabrics
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec

Werken bij LEROU IJZERWAREN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEROU IJZERWAREN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEROU IJZERWAREN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEROU IJZERWAREN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMOBLUE KNOKKE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde vastgoedmakelaar of stagiair met BIV nummer voor een immobiliën kantoor te Knokke-Heist.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van LEROU IJZERWAREN NV in sociale netwerken
Look for responds of LEROU IJZERWAREN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEROU IJZERWAREN NV. Laat een reactie achter voor LEROU IJZERWAREN NV. LEROU IJZERWAREN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEROU IJZERWAREN NV. Leave a respond for LEROU IJZERWAREN NV. LEROU IJZERWAREN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEROU IJZERWAREN NV op de google maps. Adres en contacten LEROU IJZERWAREN NV
Location of LEROU IJZERWAREN NV on the google maps. Address and contacts of LEROU IJZERWAREN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEROU IJZERWAREN NV LEROU IJZERWAREN NV: Paquet C | MAHIEU MARIE | POLYTENT SA | EDUCO vzw COMPUTEROPLEIDING | T.L.J. Prosess

Other related companies as LEROU IJZERWAREN NV: Paquet C | MAHIEU MARIE | POLYTENT SA | EDUCO vzw COMPUTEROPLEIDING | T.L.J. Prosess

LEROU IJZERWAREN NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is LEROU IJZERWAREN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06252838134. Het bedrijf LEROU IJZERWAREN NV bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 131,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 683,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LEROU IJZERWAREN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEROU IJZERWAREN NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEROU IJZERWAREN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEROU IJZERWAREN NV, openstaande posities, locatie van LEROU IJZERWAREN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEROU IJZERWAREN NV is a company, that was registered 1991 in Brugge region, Belgium. Full name of company is LEROU IJZERWAREN NV, company assigned to the tax number BE06252838134. The company LEROU IJZERWAREN NV is located at the address: Monnikenwerve 131,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 683,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LEROU IJZERWAREN NV were not found.
The main activity of LEROU IJZERWAREN NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEROU IJZERWAREN NV is not available. You also can look at reviews of LEROU IJZERWAREN NV, open positions, location of LEROU IJZERWAREN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEROU IJZERWAREN NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEROU IJZERWAREN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEROU IJZERWAREN NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEROU IJZERWAREN NV, employees, financial statistics.