POLYTENT SA

Contactgegevens POLYTENT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLYTENT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLYTENT SA

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 315,3090, België

Telefoon (phone): 02 687 51 90 02 687 51 90

Fax (fax): 02 687 28 57 02 687 28 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLYTENT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLYTENT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLYTENT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLYTENT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLYTENT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLYTENT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLYTENT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLYTENT SA
Products information POLYTENT SA

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in POLYTENT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLYTENT SA
(Get full report from official database of BE for POLYTENT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLYTENT SA
Addition kinds of activities for POLYTENT SA

284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
28999913. Desalter kits, zeewater | Desalter kits, sea water
30690000. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
33129906. Ijzer- en staalproducten, warmgewalst | Iron and steel products, hot-rolled
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
41110400. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
49590201. Malaria controle | Malaria control
89990903. Kernconsultant | Nuclear consultant

Werken bij POLYTENT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLYTENT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLYTENT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLYTENT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een loodgieter.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO OOSTERZELE - BALEGEM (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oosterzele/Balegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

Zoek naar antwoorden van POLYTENT SA in sociale netwerken
Look for responds of POLYTENT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLYTENT SA. Laat een reactie achter voor POLYTENT SA. POLYTENT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLYTENT SA. Leave a respond for POLYTENT SA. POLYTENT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLYTENT SA op de google maps. Adres en contacten POLYTENT SA
Location of POLYTENT SA on the google maps. Address and contacts of POLYTENT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come POLYTENT SA POLYTENT SA: Los Buenos VZW | Hewlett Packard-Tase Research | De Baudringhien-Weemaes NV | 2NMEDIA | Mills Audio

Other related companies as POLYTENT SA: Los Buenos VZW | Hewlett Packard-Tase Research | De Baudringhien-Weemaes NV | 2NMEDIA | Mills Audio

POLYTENT SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is POLYTENT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf POLYTENT SA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 315,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in POLYTENT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLYTENT SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLYTENT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLYTENT SA, openstaande posities, locatie van POLYTENT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

POLYTENT SA is a company, that was registered 2009 in Overijse region, Belgium. Full name of company is POLYTENT SA, company assigned to the tax number BE04281616210. The company POLYTENT SA is located at the address: Brusselsesteenweg 315,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in POLYTENT SA were not found.
The main activity of POLYTENT SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POLYTENT SA is not available. You also can look at reviews of POLYTENT SA, open positions, location of POLYTENT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLYTENT SA, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLYTENT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLYTENT SA, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLYTENT SA, employees, financial statistics.