Rust & Verzorgingstehuis St-Anna

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Rust & Verzorgingstehuis St-Anna
Private companiesFurniture and Fixtures • Rust & Verzorgingstehuis St-Anna

Contactgegevens Rust & Verzorgingstehuis St-Anna: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rust & Verzorgingstehuis St-Anna: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rust & Verzorgingstehuis St-Anna

Regio (region): Ichtegem (Eernegem), België

Adres (address): Westkerkestraat 66,8480, België

Telefoon (phone): 059 29 08 72 059 29 08 72

Fax (fax): 059 29 80 44 059 29 80 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rust & Verzorgingstehuis St-Anna: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rust & Verzorgingstehuis St-Anna"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rust & Verzorgingstehuis St-Anna"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rust & Verzorgingstehuis St-Anna. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rust & Verzorgingstehuis St-Anna. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rust & Verzorgingstehuis St-Anna
Products information Rust & Verzorgingstehuis St-Anna

BTW identificatienummer (tax): BE08714324951
Ondernemingsnummer: 8643737792
Hoofdstad (capital): 462,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Rust & Verzorgingstehuis St-Anna zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rust & Verzorgingstehuis St-Anna
(Get full report from official database of BE for Rust & Verzorgingstehuis St-Anna)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rust & Verzorgingstehuis St-Anna
Addition kinds of activities for Rust & Verzorgingstehuis St-Anna

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
539999. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
20350105. Geurstoffen, vleesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, meat sauces (except tomato and dry)
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
50849909. Propanomzetters | Propane conversion equipment
96319904. Mosquito eradication district, overheid | Mosquito eradication district, government

Werken bij Rust & Verzorgingstehuis St-Anna: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rust & Verzorgingstehuis St-Anna: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rust & Verzorgingstehuis St-Anna. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rust & Verzorgingstehuis St-Anna. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Chauffeur Rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Antwerpen zijn we opzoek naar een chauffeur C.  Lossen met rolcontainers  Leveren bij horeca klanten

  • BANKETBAKKER CONFISEUR PRODUCTIE DAG (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende confiserie, zijn wij op zoek naar een PATISSIER KOK / CONFISEUR. Als kok ben je de verantwoordelijke voor de bereiding en afwerking van het snoepgoed. Je bereid de productie voor en staat in van de dagelijkse productie van het snoepgoed. Je bent verantwoordelijk voor het juist en nauwkeurig toepassen van de recepturen en het bereidingsproces. Je zorgt er ook voor dat het product op de juiste manier verder wordt behandeld om zo te komen tot een kwalitatief eindproduct.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van Rust & Verzorgingstehuis St-Anna in sociale netwerken
Look for responds of Rust & Verzorgingstehuis St-Anna in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rust & Verzorgingstehuis St-Anna. Laat een reactie achter voor Rust & Verzorgingstehuis St-Anna. Rust & Verzorgingstehuis St-Anna bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rust & Verzorgingstehuis St-Anna. Leave a respond for Rust & Verzorgingstehuis St-Anna. Rust & Verzorgingstehuis St-Anna on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rust & Verzorgingstehuis St-Anna op de google maps. Adres en contacten Rust & Verzorgingstehuis St-Anna
Location of Rust & Verzorgingstehuis St-Anna on the google maps. Address and contacts of Rust & Verzorgingstehuis St-Anna

Andere gerelateerde bedrijven als come Rust & Verzorgingstehuis St-Anna Rust & Verzorgingstehuis St-Anna: PROTEC ONE | SPEOS BELGIUM | R.T.O.C. REPRO BVBA | Gyselinck en Zoon B.V.B.A. | EUROCITIES

Other related companies as Rust & Verzorgingstehuis St-Anna: PROTEC ONE | SPEOS BELGIUM | R.T.O.C. REPRO BVBA | Gyselinck en Zoon B.V.B.A. | EUROCITIES

Rust & Verzorgingstehuis St-Anna is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Ichtegem (Eernegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08714324951. Het bedrijf Rust & Verzorgingstehuis St-Anna bevindt zich op het adres: Westkerkestraat 66,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 462,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 389,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Rust & Verzorgingstehuis St-Anna zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rust & Verzorgingstehuis St-Anna is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rust & Verzorgingstehuis St-Anna is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, openstaande posities, locatie van Rust & Verzorgingstehuis St-Anna op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rust & Verzorgingstehuis St-Anna is a company, that was registered 1998 in Ichtegem (Eernegem) region, Belgium. Full name of company is Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, company assigned to the tax number BE08714324951. The company Rust & Verzorgingstehuis St-Anna is located at the address: Westkerkestraat 66,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 462,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 389,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Rust & Verzorgingstehuis St-Anna were not found.
The main activity of Rust & Verzorgingstehuis St-Anna is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rust & Verzorgingstehuis St-Anna is not available. You also can look at reviews of Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, open positions, location of Rust & Verzorgingstehuis St-Anna on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, Ichtegem (Eernegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, Ichtegem (Eernegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rust & Verzorgingstehuis St-Anna, employees, financial statistics.