Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'
Private companiesTransportation by Air • Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'

Contactgegevens Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts': adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts': address, phone, fax, email, website, opening hours

Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'

Regio (region): Couvin (Cul-des-Sarts), België

Adres (address): Chaussée de l'Europe 124,5660, België

Telefoon (phone): 060 37 03 11 060 37 03 11

Fax (fax): 060 37 71 70 060 37 71 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts': n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'
Products information Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'

BTW identificatienummer (tax): BE06909820556
Ondernemingsnummer: 5404418945
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'
(Get full report from official database of BE for Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts')

Aanvulling soorten activiteiten voor Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'
Addition kinds of activities for Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'

02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
13899914. Verwerking service, gas | Processing service, gas
14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
17990504. Zandstralen van gebouw exterieurs | Sandblasting of building exteriors
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
35560503. Pluimvee verwerkende machines | Poultry processing machinery
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion
82110401. School voor lichamelijk gehandicapten, n.w. | School for physically handicapped, nec

Werken bij Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts': vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts': vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

Zoek naar antwoorden van Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' in sociale netwerken
Look for responds of Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' in social networks

Lees alle opmerkingen voor Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'. Laat een reactie achter voor Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'. Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'. Leave a respond for Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'. Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' op de google maps. Adres en contacten Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'
Location of Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' on the google maps. Address and contacts of Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts'

Andere gerelateerde bedrijven als come Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts': CLAES DENTAL | Paint Concept SPRL | Stavelse Metaalbouw N.V. | AT sa | Borglevens Herrman bvba

Other related companies as Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts': CLAES DENTAL | Paint Concept SPRL | Stavelse Metaalbouw N.V. | AT sa | Borglevens Herrman bvba

Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Couvin (Cul-des-Sarts), België. De volledige naam van het bedrijf is Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06909820556. Het bedrijf Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' bevindt zich op het adres: Chaussée de l'Europe 124,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', openstaande posities, locatie van Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' is a company, that was registered 1985 in Couvin (Cul-des-Sarts) region, Belgium. Full name of company is Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', company assigned to the tax number BE06909820556. The company Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' is located at the address: Chaussée de l'Europe 124,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' were not found.
The main activity of Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' is not available. You also can look at reviews of Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', open positions, location of Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts' on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', Couvin (Cul-des-Sarts): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', Couvin (Cul-des-Sarts): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Domaine 'Les Rièzes et Les Sarts', employees, financial statistics.