AT sa

Contactgegevens AT sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AT sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

AT sa

Regio (region): Brussels, 1200 - BELGIUM, België

Adres (address): Av. Ariane 12, België

Telefoon (phone): 32.2.7732535 32.2.7732535

Fax (fax): 32.2.7734878 32.2.7734878

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AT sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AT sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AT sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AT sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AT sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AT sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AT sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AT sa
Products information AT sa

BTW identificatienummer (tax): BE07018585205
Ondernemingsnummer: 7670898437
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AT sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AT sa
(Get full report from official database of BE for AT sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor AT sa
Addition kinds of activities for AT sa

26760100. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
32559905. Hot top vuurvaste materialen, klei | Hot top refractories, clay
32690102. aardewerk | Crockery
37959902. Gespecialiseerde tankcomponenten, militair | Specialized tank components, military
38450108. ECG | Electrocardiographs
39520108. Modellerende klei | Modeling clay
72319901. Kappers | Hairdressers

Werken bij AT sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AT sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AT sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AT sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van AT sa in sociale netwerken
Look for responds of AT sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor AT sa. Laat een reactie achter voor AT sa. AT sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AT sa. Leave a respond for AT sa. AT sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AT sa op de google maps. Adres en contacten AT sa
Location of AT sa on the google maps. Address and contacts of AT sa

Andere gerelateerde bedrijven als come AT sa AT sa: Vermeulen NV | Raemen Jos Metaalconstructie BVBA | Pi Kwadraat | CI Belgium Contractors S.A. | bouillon sa

Other related companies as AT sa: Vermeulen NV | Raemen Jos Metaalconstructie BVBA | Pi Kwadraat | CI Belgium Contractors S.A. | bouillon sa

AT sa is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brussels, 1200 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is AT sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07018585205. Het bedrijf AT sa bevindt zich op het adres: Av. Ariane 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 414,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AT sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AT sa is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AT sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AT sa, openstaande posities, locatie van AT sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AT sa is a company, that was registered 2014 in Brussels, 1200 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is AT sa, company assigned to the tax number BE07018585205. The company AT sa is located at the address: Av. Ariane 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 414,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AT sa were not found.
The main activity of AT sa is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AT sa is not available. You also can look at reviews of AT sa, open positions, location of AT sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AT sa, Brussels, 1200 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AT sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AT sa, Brussels, 1200 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AT sa, employees, financial statistics.