Vermeulen NV

Contactgegevens Vermeulen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vermeulen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vermeulen NV

Regio (region): Menen (Lauwe), België

Adres (address): Weggevoerdenlaan 16,8930, België

Telefoon (phone): 056 37 03 35 056 37 03 35

Fax (fax): 056 37 12 49 056 37 12 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vermeulen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vermeulen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vermeulen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vermeulen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vermeulen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vermeulen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vermeulen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vermeulen NV
Products information Vermeulen NV

BTW identificatienummer (tax): BE01167266845
Ondernemingsnummer: 3375244140
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 723,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vermeulen NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vermeulen NV
(Get full report from official database of BE for Vermeulen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vermeulen NV
Addition kinds of activities for Vermeulen NV

32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental
51310119. Bekleding stoffen, geweven | Upholstery fabrics, woven
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt

Werken bij Vermeulen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vermeulen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vermeulen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vermeulen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Vermeulen NV in sociale netwerken
Look for responds of Vermeulen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vermeulen NV. Laat een reactie achter voor Vermeulen NV. Vermeulen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vermeulen NV. Leave a respond for Vermeulen NV. Vermeulen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vermeulen NV op de google maps. Adres en contacten Vermeulen NV
Location of Vermeulen NV on the google maps. Address and contacts of Vermeulen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vermeulen NV Vermeulen NV: EKOPLEX scrl | Roni F. | VERKINVEST BVBA | Yves Mewissen | fred

Other related companies as Vermeulen NV: EKOPLEX scrl | Roni F. | VERKINVEST BVBA | Yves Mewissen | fred

Vermeulen NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Menen (Lauwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Vermeulen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167266845. Het bedrijf Vermeulen NV bevindt zich op het adres: Weggevoerdenlaan 16,8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 723,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vermeulen NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vermeulen NV is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vermeulen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vermeulen NV, openstaande posities, locatie van Vermeulen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vermeulen NV is a company, that was registered 2000 in Menen (Lauwe) region, Belgium. Full name of company is Vermeulen NV, company assigned to the tax number BE01167266845. The company Vermeulen NV is located at the address: Weggevoerdenlaan 16,8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 723,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vermeulen NV were not found.
The main activity of Vermeulen NV is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vermeulen NV is not available. You also can look at reviews of Vermeulen NV, open positions, location of Vermeulen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vermeulen NV, Menen (Lauwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vermeulen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vermeulen NV, Menen (Lauwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vermeulen NV, employees, financial statistics.