De Kleine Kasteeltjes Tongeren

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • De Kleine Kasteeltjes Tongeren
Private companiesAmusement and Recreation Services • De Kleine Kasteeltjes Tongeren

Contactgegevens De Kleine Kasteeltjes Tongeren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kleine Kasteeltjes Tongeren: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kleine Kasteeltjes Tongeren

Regio (region): Tongeren, België

Adres (address): Koninksemsteenweg 66,3700, België

Telefoon (phone): 012 39 81 81 012 39 81 81

Fax (fax): 012 39 18 70 012 39 18 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kleine Kasteeltjes Tongeren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kleine Kasteeltjes Tongeren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kleine Kasteeltjes Tongeren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kleine Kasteeltjes Tongeren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kleine Kasteeltjes Tongeren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kleine Kasteeltjes Tongeren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kleine Kasteeltjes Tongeren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kleine Kasteeltjes Tongeren
Products information De Kleine Kasteeltjes Tongeren

BTW identificatienummer (tax): BE01118652343
Ondernemingsnummer: 7816741943
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Kleine Kasteeltjes Tongeren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kleine Kasteeltjes Tongeren
(Get full report from official database of BE for De Kleine Kasteeltjes Tongeren)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kleine Kasteeltjes Tongeren
Addition kinds of activities for De Kleine Kasteeltjes Tongeren

322903. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
503200. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
735905. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
25429904. Schappen, kantoor en winkel, behalve hout | Shelving, office and store, except wood
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
31110400. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
50310102. Gordelroos, hout | Shingles, wood
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij De Kleine Kasteeltjes Tongeren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kleine Kasteeltjes Tongeren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kleine Kasteeltjes Tongeren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kleine Kasteeltjes Tongeren. Looking for open vacancies in other companies

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van De Kleine Kasteeltjes Tongeren in sociale netwerken
Look for responds of De Kleine Kasteeltjes Tongeren in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kleine Kasteeltjes Tongeren. Laat een reactie achter voor De Kleine Kasteeltjes Tongeren. De Kleine Kasteeltjes Tongeren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kleine Kasteeltjes Tongeren. Leave a respond for De Kleine Kasteeltjes Tongeren. De Kleine Kasteeltjes Tongeren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kleine Kasteeltjes Tongeren op de google maps. Adres en contacten De Kleine Kasteeltjes Tongeren
Location of De Kleine Kasteeltjes Tongeren on the google maps. Address and contacts of De Kleine Kasteeltjes Tongeren

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kleine Kasteeltjes Tongeren De Kleine Kasteeltjes Tongeren: Philippaerts | Sadocolor SPRL | Golden Travel | RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL | Transport Van Laer NV

Other related companies as De Kleine Kasteeltjes Tongeren: Philippaerts | Sadocolor SPRL | Golden Travel | RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL | Transport Van Laer NV

De Kleine Kasteeltjes Tongeren is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Tongeren, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kleine Kasteeltjes Tongeren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01118652343. Het bedrijf De Kleine Kasteeltjes Tongeren bevindt zich op het adres: Koninksemsteenweg 66,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 155,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Kleine Kasteeltjes Tongeren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Kleine Kasteeltjes Tongeren is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kleine Kasteeltjes Tongeren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kleine Kasteeltjes Tongeren, openstaande posities, locatie van De Kleine Kasteeltjes Tongeren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Kleine Kasteeltjes Tongeren is a company, that was registered 2011 in Tongeren region, Belgium. Full name of company is De Kleine Kasteeltjes Tongeren, company assigned to the tax number BE01118652343. The company De Kleine Kasteeltjes Tongeren is located at the address: Koninksemsteenweg 66,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 155,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Kleine Kasteeltjes Tongeren were not found.
The main activity of De Kleine Kasteeltjes Tongeren is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kleine Kasteeltjes Tongeren is not available. You also can look at reviews of De Kleine Kasteeltjes Tongeren, open positions, location of De Kleine Kasteeltjes Tongeren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kleine Kasteeltjes Tongeren, Tongeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kleine Kasteeltjes Tongeren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kleine Kasteeltjes Tongeren, Tongeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kleine Kasteeltjes Tongeren, employees, financial statistics.