RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
Private companiesAmusement and Recreation Services • RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

Contactgegevens RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Centrumgalerij 21,1000, België

Telefoon (phone): 02 218 14 40 02 218 14 40

Fax (fax): 02 218 14 40 02 218 14 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
Products information RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06832092285
Ondernemingsnummer: 1421051025
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
(Get full report from official database of BE for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
Addition kinds of activities for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

238599. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
24310600. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
28690301. Acetaten: amyl, butyl en ethyl | Acetates: amyl, butyl, and ethyl
50649906. Magnetronovens, niet-commercieel | Microwave ovens, non-commercial
50830200. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
51530202. Bonen, oneetbaar | Beans, inedible
81110208. Milieuwet | Environmental law

Werken bij RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Account manager IT - Direct vast contract! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Vaste Job

    Als commercieel  administratief bediende binnendienst heb je dagelijks contact met klanten en leveranciers. Je contacteert bestaande en nieuwe klanten actief en probeert diverse services aan te bieden. Vervolgens komt hier ook een deel telefonische prospectie aan bod en volg je zelf de bestellingen en offertes op van A tot Z. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig in administratie en volg je diverse orders op. Mede door je commerciële skills heb je invloed op algemene sales en aftersales en behoudt je een belangrijk contact met klanten.

  • Flexijob keukenmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Laat een reactie achter voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Leave a respond for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL op de google maps. Adres en contacten RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
Location of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL on the google maps. Address and contacts of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA | Chauffage Van Daele | PM-System | AA Eurotradem | Niels Daniels

Other related companies as RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: BOUWBEDRIJF HUSTINGS BVBA | Chauffage Van Daele | PM-System | AA Eurotradem | Niels Daniels

RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06832092285. Het bedrijf RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL bevindt zich op het adres: Centrumgalerij 21,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, openstaande posities, locatie van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is a company, that was registered 2008 in Brussel region, Belgium. Full name of company is RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, company assigned to the tax number BE06832092285. The company RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is located at the address: Centrumgalerij 21,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL were not found.
The main activity of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is not available. You also can look at reviews of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, open positions, location of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, employees, financial statistics.