Beukenhof Seniorenresidentie VZW

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Beukenhof Seniorenresidentie VZW
Private companiesMotor Freight Transportation • Beukenhof Seniorenresidentie VZW

Contactgegevens Beukenhof Seniorenresidentie VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beukenhof Seniorenresidentie VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beukenhof Seniorenresidentie VZW

Regio (region): Kalmthout, België

Adres (address): Heidestatiestraat 32,2920, België

Telefoon (phone): 03 620 17 40 03 620 17 40

Fax (fax): 03 620 17 49 03 620 17 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beukenhof Seniorenresidentie VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beukenhof Seniorenresidentie VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beukenhof Seniorenresidentie VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beukenhof Seniorenresidentie VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beukenhof Seniorenresidentie VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beukenhof Seniorenresidentie VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beukenhof Seniorenresidentie VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beukenhof Seniorenresidentie VZW
Products information Beukenhof Seniorenresidentie VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01378204345
Ondernemingsnummer: 6679931640
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Beukenhof Seniorenresidentie VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beukenhof Seniorenresidentie VZW
(Get full report from official database of BE for Beukenhof Seniorenresidentie VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beukenhof Seniorenresidentie VZW
Addition kinds of activities for Beukenhof Seniorenresidentie VZW

20330106. Spaghetti en andere Pastasaus: verpakt in blikjes, potten, enz | Spaghetti and other pasta sauce: packaged in cans, jars, etc
20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
39529900. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
44490000. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
79110101. Danszaal of balzaal operatie | Dance hall or ballroom operation

Werken bij Beukenhof Seniorenresidentie VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beukenhof Seniorenresidentie VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beukenhof Seniorenresidentie VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beukenhof Seniorenresidentie VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van Beukenhof Seniorenresidentie VZW in sociale netwerken
Look for responds of Beukenhof Seniorenresidentie VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beukenhof Seniorenresidentie VZW. Laat een reactie achter voor Beukenhof Seniorenresidentie VZW. Beukenhof Seniorenresidentie VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beukenhof Seniorenresidentie VZW. Leave a respond for Beukenhof Seniorenresidentie VZW. Beukenhof Seniorenresidentie VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beukenhof Seniorenresidentie VZW op de google maps. Adres en contacten Beukenhof Seniorenresidentie VZW
Location of Beukenhof Seniorenresidentie VZW on the google maps. Address and contacts of Beukenhof Seniorenresidentie VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Beukenhof Seniorenresidentie VZW Beukenhof Seniorenresidentie VZW: Carnoy Fintube NV | Roucourt Béton SA | Euro-Cabin NV | Drukkerij Eticolor B.V.B.A. | Countdown Clean Systems nv

Other related companies as Beukenhof Seniorenresidentie VZW: Carnoy Fintube NV | Roucourt Béton SA | Euro-Cabin NV | Drukkerij Eticolor B.V.B.A. | Countdown Clean Systems nv

Beukenhof Seniorenresidentie VZW is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Kalmthout, België. De volledige naam van het bedrijf is Beukenhof Seniorenresidentie VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01378204345. Het bedrijf Beukenhof Seniorenresidentie VZW bevindt zich op het adres: Heidestatiestraat 32,2920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Beukenhof Seniorenresidentie VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beukenhof Seniorenresidentie VZW is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beukenhof Seniorenresidentie VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beukenhof Seniorenresidentie VZW, openstaande posities, locatie van Beukenhof Seniorenresidentie VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beukenhof Seniorenresidentie VZW is a company, that was registered 2000 in Kalmthout region, Belgium. Full name of company is Beukenhof Seniorenresidentie VZW, company assigned to the tax number BE01378204345. The company Beukenhof Seniorenresidentie VZW is located at the address: Heidestatiestraat 32,2920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Beukenhof Seniorenresidentie VZW were not found.
The main activity of Beukenhof Seniorenresidentie VZW is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beukenhof Seniorenresidentie VZW is not available. You also can look at reviews of Beukenhof Seniorenresidentie VZW, open positions, location of Beukenhof Seniorenresidentie VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beukenhof Seniorenresidentie VZW, Kalmthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beukenhof Seniorenresidentie VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beukenhof Seniorenresidentie VZW, Kalmthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beukenhof Seniorenresidentie VZW, employees, financial statistics.