Carnoy Fintube NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Carnoy Fintube NV

Contactgegevens Carnoy Fintube NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carnoy Fintube NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carnoy Fintube NV

Regio (region): Gent (Wondelgem), België

Adres (address): Industrieweg 74,9032, België

Telefoon (phone): 09 257 16 36 09 257 16 36

Fax (fax): 09 253 95 83 09 253 95 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carnoy Fintube NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carnoy Fintube NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carnoy Fintube NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carnoy Fintube NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carnoy Fintube NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carnoy Fintube NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carnoy Fintube NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carnoy Fintube NV
Products information Carnoy Fintube NV

BTW identificatienummer (tax): BE04720794677
Ondernemingsnummer: 5515930175
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Carnoy Fintube NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carnoy Fintube NV
(Get full report from official database of BE for Carnoy Fintube NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carnoy Fintube NV
Addition kinds of activities for Carnoy Fintube NV

283303. antibiotica | Antibiotics
10990300. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
25150302. Bankbedden (converteerbare banken) | Sofa beds (convertible sofas)
32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
36359902. Elektrische bezem | Electric broom
37310113. Trekboten, bouw en reparatie | Towboats, building and repairing
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed

Werken bij Carnoy Fintube NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carnoy Fintube NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carnoy Fintube NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carnoy Fintube NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Simac - Medior / Senior Network Consultant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    You will work as part of a team of consultants which is based at Brussels and will accomplish missions related to the Network area for a customer who is based in 1040 Brussels. The scope of the job will include, but will not be limited to the implementation and the support of Network based solutions.     Job description Discover and test new solutions, components or features Participate to trainings and obtain the required certifications Implement and maintain customized solutions to meet customer's needs Keep current on new technologies, standards and evolutions Resolve incidents and problems raised by the customer and eventually escalate to providers Participate to projects Document the customer's infrastructures and the implementations details   Knowledge, skills and experience  Mandatory: Good working knowledge of Ethernet and network protocols such as TCP/IP, as well as the network core services DHCP, IPAM, DNS Good experience in Layer 2 / Layer 3 technologies and with IP routing protocols: OSPF, BGP, EIGRP Experience in LAN and WLAN implementations Knowledge of Network Monitoring solutions (Zabbix)  Must have: Experience with Cisco networks (ACE, ASA, Switches, WLC...) You are able to adapt, you enjoy working as part of a team and you have obvious relational skills You have analytical and editorial skills and the ability to assess a situation You are proactive, accurate and aware of the importance of deadlines You have good verbal and written communications skills in French, Dutch and English You are able to constantly improve your knowledge to meet the industry requirements Experience: minimum 2-3 years in networking and security (daily operation) CCNA certified  Nice to have: You have recognized professional qualifications and certifications ( Cisco, HP, IBM...) CCNP certified Experience with other vendors like IBM, Avaya, HP, Aruba, Extreme Networks  Experience with VoIP or PABX Knowledge of ServiceDesk tool Omnitracker is a plus Certification in ITIL is a plus

Zoek naar antwoorden van Carnoy Fintube NV in sociale netwerken
Look for responds of Carnoy Fintube NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carnoy Fintube NV. Laat een reactie achter voor Carnoy Fintube NV. Carnoy Fintube NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carnoy Fintube NV. Leave a respond for Carnoy Fintube NV. Carnoy Fintube NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carnoy Fintube NV op de google maps. Adres en contacten Carnoy Fintube NV
Location of Carnoy Fintube NV on the google maps. Address and contacts of Carnoy Fintube NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Carnoy Fintube NV Carnoy Fintube NV: M.J.Y. Construct | En Marche (Journal de la Mutualité Chrétienne) | Vloerbedrijf Flamey CVOA | VOF SACRERDE | delvax

Other related companies as Carnoy Fintube NV: M.J.Y. Construct | En Marche (Journal de la Mutualité Chrétienne) | Vloerbedrijf Flamey CVOA | VOF SACRERDE | delvax

Carnoy Fintube NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Gent (Wondelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Carnoy Fintube NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04720794677. Het bedrijf Carnoy Fintube NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 74,9032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 430,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Carnoy Fintube NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carnoy Fintube NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carnoy Fintube NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carnoy Fintube NV, openstaande posities, locatie van Carnoy Fintube NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carnoy Fintube NV is a company, that was registered 2014 in Gent (Wondelgem) region, Belgium. Full name of company is Carnoy Fintube NV, company assigned to the tax number BE04720794677. The company Carnoy Fintube NV is located at the address: Industrieweg 74,9032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 430,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Carnoy Fintube NV were not found.
The main activity of Carnoy Fintube NV is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Carnoy Fintube NV is not available. You also can look at reviews of Carnoy Fintube NV, open positions, location of Carnoy Fintube NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carnoy Fintube NV, Gent (Wondelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carnoy Fintube NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carnoy Fintube NV, Gent (Wondelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carnoy Fintube NV, employees, financial statistics.