Euro-Rup

Contactgegevens Euro-Rup: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro-Rup: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro-Rup

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Tuinbouwersstraat 7,1020, België

Telefoon (phone): 02 479 13 01 02 479 13 01

Fax (fax): 02 479 36 71 02 479 36 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro-Rup: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro-Rup"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro-Rup"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro-Rup, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro-Rup. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro-Rup, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro-Rup. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro-Rup
Products information Euro-Rup

BTW identificatienummer (tax): BE03256591796
Ondernemingsnummer: 7186126708
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Euro-Rup zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro-Rup
(Get full report from official database of BE for Euro-Rup)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro-Rup
Addition kinds of activities for Euro-Rup

735999. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
35560107. Melkmachines, machines voor droge melkverwerking | Milk machinery, dry milk processing machinery
50990703. souvenirs | Souvenirs
56999905. Lederen kledingstukken | Leather garments
65310102. Kopen agent, onroerend goed | Buying agent, real estate
80690000. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric

Werken bij Euro-Rup: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro-Rup: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro-Rup. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro-Rup. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van Euro-Rup in sociale netwerken
Look for responds of Euro-Rup in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro-Rup. Laat een reactie achter voor Euro-Rup. Euro-Rup bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro-Rup. Leave a respond for Euro-Rup. Euro-Rup on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro-Rup op de google maps. Adres en contacten Euro-Rup
Location of Euro-Rup on the google maps. Address and contacts of Euro-Rup

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro-Rup Euro-Rup: KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL | A.M.B. CONSTRUCT SPRL | Pro Forma | COMITE BELGE POUR L'UNICEF | Vitamin Travel bvba

Other related companies as Euro-Rup: KENWOOD-DM COMMUNICATION SPRL | A.M.B. CONSTRUCT SPRL | Pro Forma | COMITE BELGE POUR L'UNICEF | Vitamin Travel bvba

Euro-Rup is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro-Rup, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256591796. Het bedrijf Euro-Rup bevindt zich op het adres: Tuinbouwersstraat 7,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 336,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Euro-Rup zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euro-Rup is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro-Rup is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro-Rup, openstaande posities, locatie van Euro-Rup op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Euro-Rup is a company, that was registered 1996 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Euro-Rup, company assigned to the tax number BE03256591796. The company Euro-Rup is located at the address: Tuinbouwersstraat 7,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 336,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Euro-Rup were not found.
The main activity of Euro-Rup is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro-Rup is not available. You also can look at reviews of Euro-Rup, open positions, location of Euro-Rup on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro-Rup, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro-Rup, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro-Rup, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro-Rup, employees, financial statistics.