A.M.B. CONSTRUCT SPRL

Contactgegevens A.M.B. CONSTRUCT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.B. CONSTRUCT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.B. CONSTRUCT SPRL

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): Rue des Croisiers 37,7500, België

Telefoon (phone): 069 21 20 81; 069 21 53 03 069 21 20 81; 069 21 53 03

Fax (fax): 069 68 66 70 069 68 66 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.B. CONSTRUCT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.B. CONSTRUCT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.B. CONSTRUCT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.B. CONSTRUCT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.B. CONSTRUCT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.B. CONSTRUCT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.B. CONSTRUCT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.B. CONSTRUCT SPRL
Products information A.M.B. CONSTRUCT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08745086669
Ondernemingsnummer: 8375671386
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.M.B. CONSTRUCT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.B. CONSTRUCT SPRL
(Get full report from official database of BE for A.M.B. CONSTRUCT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.B. CONSTRUCT SPRL
Addition kinds of activities for A.M.B. CONSTRUCT SPRL

018299. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
519905. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
64119902. Laboratoria voor brandverzekeringsondernemingen | Fire insurance underwriters' laboratories

Werken bij A.M.B. CONSTRUCT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.B. CONSTRUCT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.B. CONSTRUCT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.B. CONSTRUCT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Isolatiemonteur (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar een isolatiemonteur. Vloerisolatie (PUR).

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

  • Automechanicus (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een automechanicus Algemeen onderhoud en nazicht van A-Z uitvoeren Defecten kunnen detecteren en herstellen

  • Monteur om bliksembeveiliging te plaatsen (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf zijn wij op zoek naar een monteur om bliksembeveiliging te plaatsen. Instaan voor een efficiënte, veilige, duurzame en technisch correcte montage van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties uitgevoerd volgens de gegeven instructies en rekening houdend met deveiligheidsregels . Dit teneinde een tevreden klant en een positief imago van de onderneming te realiseren. Taken: Klaarleggen van het nodige materiaal voor de desbetreffende werf Laden camionette met het nodige materiaal specifiek voor de werf Registeren van de gebruikte materialen Registeren en stand van zaken bijhouden van de werfopdracht Nemen van foto's van de uitgevoerde werken op werf Bijwonen (en/of organiseren) van toolboxmeetings met werfleiders Installeren van allerhande bliksembeveiligingsinstallaties op hoogte Installeren van aarding & overspanningsbeveiliging Verrichten van de nodige grondwerken ( grond openbreken, aardingen kloppen, …) Spanningsvereffening van de klokken Plaatsen van daalgeleiders en plooien van basisprofielen Plaatsen van laagspanningsvereffening Plaatsen en besturen van hoogtewerkers Uitmeten van de aardingen zowel bij plaatsing als bij inspectie Controleren van materiaal alvorens aan de slag te gaan (LMRA uitvoeren) Controleren van installaties op eventuele fouten Aanpassen installaties op eventuele fouten/opmerkingen Aanduiden van gevarenzones Aantrekken van alle persoonlijke beschermingsmiddelen/ veiligheidsuitrusting Dagfiches invullen en bijhouden Briefen zaakvoerder(s) vóór en na de werkdag Contact onderhouden met werfleiders Het kan zijn dat je voor sommige projecten moet overnachten op locatie.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van A.M.B. CONSTRUCT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.M.B. CONSTRUCT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.B. CONSTRUCT SPRL. Laat een reactie achter voor A.M.B. CONSTRUCT SPRL. A.M.B. CONSTRUCT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.B. CONSTRUCT SPRL. Leave a respond for A.M.B. CONSTRUCT SPRL. A.M.B. CONSTRUCT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.B. CONSTRUCT SPRL op de google maps. Adres en contacten A.M.B. CONSTRUCT SPRL
Location of A.M.B. CONSTRUCT SPRL on the google maps. Address and contacts of A.M.B. CONSTRUCT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.B. CONSTRUCT SPRL A.M.B. CONSTRUCT SPRL: La.Bel BVBA | Apple Tree | Belstone SPRL | Cyberknokke | mtamorphoses sprl

Other related companies as A.M.B. CONSTRUCT SPRL: La.Bel BVBA | Apple Tree | Belstone SPRL | Cyberknokke | mtamorphoses sprl

A.M.B. CONSTRUCT SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.B. CONSTRUCT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08745086669. Het bedrijf A.M.B. CONSTRUCT SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Croisiers 37,7500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.M.B. CONSTRUCT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.B. CONSTRUCT SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.B. CONSTRUCT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.B. CONSTRUCT SPRL, openstaande posities, locatie van A.M.B. CONSTRUCT SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.B. CONSTRUCT SPRL is a company, that was registered 2017 in Tournai region, Belgium. Full name of company is A.M.B. CONSTRUCT SPRL, company assigned to the tax number BE08745086669. The company A.M.B. CONSTRUCT SPRL is located at the address: Rue des Croisiers 37,7500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.M.B. CONSTRUCT SPRL were not found.
The main activity of A.M.B. CONSTRUCT SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.B. CONSTRUCT SPRL is not available. You also can look at reviews of A.M.B. CONSTRUCT SPRL, open positions, location of A.M.B. CONSTRUCT SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.B. CONSTRUCT SPRL, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.B. CONSTRUCT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.B. CONSTRUCT SPRL, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.B. CONSTRUCT SPRL, employees, financial statistics.