RUBBER HUIS (HET)

Contactgegevens RUBBER HUIS (HET): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUBBER HUIS (HET): address, phone, fax, email, website, opening hours

RUBBER HUIS (HET)

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 411,1930, België

Telefoon (phone): 02 511 25 76 02 511 25 76

Fax (fax): 02 511 22 32 02 511 22 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUBBER HUIS (HET): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUBBER HUIS (HET)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUBBER HUIS (HET)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUBBER HUIS (HET), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUBBER HUIS (HET). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUBBER HUIS (HET), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUBBER HUIS (HET). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUBBER HUIS (HET)
Products information RUBBER HUIS (HET)

BTW identificatienummer (tax): BE05102294921
Ondernemingsnummer: 9102142333
Hoofdstad (capital): 575,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in RUBBER HUIS (HET) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUBBER HUIS (HET)
(Get full report from official database of BE for RUBBER HUIS (HET))

Aanvulling soorten activiteiten voor RUBBER HUIS (HET)
Addition kinds of activities for RUBBER HUIS (HET)

083100. Bosproducten | Forest products
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
32590105. Riool tegel, klei | Sewer tile, clay
34319901. Drinkfonteinen, metaal | Drinking fountains, metal
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
51370604. Suits: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Suits: women's, children's, and infants'

Werken bij RUBBER HUIS (HET): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUBBER HUIS (HET): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUBBER HUIS (HET). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUBBER HUIS (HET). Looking for open vacancies in other companies

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> deeltijds (20u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

Zoek naar antwoorden van RUBBER HUIS (HET) in sociale netwerken
Look for responds of RUBBER HUIS (HET) in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUBBER HUIS (HET). Laat een reactie achter voor RUBBER HUIS (HET). RUBBER HUIS (HET) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUBBER HUIS (HET). Leave a respond for RUBBER HUIS (HET). RUBBER HUIS (HET) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUBBER HUIS (HET) op de google maps. Adres en contacten RUBBER HUIS (HET)
Location of RUBBER HUIS (HET) on the google maps. Address and contacts of RUBBER HUIS (HET)

Andere gerelateerde bedrijven als come RUBBER HUIS (HET) RUBBER HUIS (HET): BEPA SA | VLAAMSE LIGA TEGEN EPILEPSIE AFDELING LIMBURG | KAHRS-NEW CENTER | A.T.P. SPRL | Yves en Willem

Other related companies as RUBBER HUIS (HET): BEPA SA | VLAAMSE LIGA TEGEN EPILEPSIE AFDELING LIMBURG | KAHRS-NEW CENTER | A.T.P. SPRL | Yves en Willem

RUBBER HUIS (HET) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is RUBBER HUIS (HET), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05102294921. Het bedrijf RUBBER HUIS (HET) bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 411,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 575,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in RUBBER HUIS (HET) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUBBER HUIS (HET) is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUBBER HUIS (HET) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUBBER HUIS (HET), openstaande posities, locatie van RUBBER HUIS (HET) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RUBBER HUIS (HET) is a company, that was registered 2000 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is RUBBER HUIS (HET), company assigned to the tax number BE05102294921. The company RUBBER HUIS (HET) is located at the address: Leuvensesteenweg 411,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 575,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in RUBBER HUIS (HET) were not found.
The main activity of RUBBER HUIS (HET) is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUBBER HUIS (HET) is not available. You also can look at reviews of RUBBER HUIS (HET), open positions, location of RUBBER HUIS (HET) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUBBER HUIS (HET), Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUBBER HUIS (HET), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUBBER HUIS (HET), Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUBBER HUIS (HET), employees, financial statistics.