Scoopers Ice Cream NV

Contactgegevens Scoopers Ice Cream NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scoopers Ice Cream NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scoopers Ice Cream NV

Regio (region): Merksplas, België

Adres (address): Hoekeinde 57,2330, België

Telefoon (phone): 014 63 25 64 014 63 25 64

Fax (fax): 014 63 38 64 014 63 38 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scoopers Ice Cream NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scoopers Ice Cream NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scoopers Ice Cream NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scoopers Ice Cream NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scoopers Ice Cream NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scoopers Ice Cream NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scoopers Ice Cream NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scoopers Ice Cream NV
Products information Scoopers Ice Cream NV

BTW identificatienummer (tax): BE05459899902
Ondernemingsnummer: 3735870361
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Scoopers Ice Cream NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scoopers Ice Cream NV
(Get full report from official database of BE for Scoopers Ice Cream NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scoopers Ice Cream NV
Addition kinds of activities for Scoopers Ice Cream NV

482201. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
17999911. Opstelling en ontmanteling van vormen voor gegoten beton | Erection and dismantling of forms for poured concrete
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
20320306. Soepen, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Soups, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
31430000. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
33560700. zirkonium | Zirconium
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
52310100. Glas | Glass
94319901. Kanker detectie programma administratie, overheid | Cancer detection program administration, government

Werken bij Scoopers Ice Cream NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scoopers Ice Cream NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scoopers Ice Cream NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scoopers Ice Cream NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Logopediste Tielt-Winge/Kessel-Lo gezocht (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: LOGOHUIS KESSEL-LO - LOGOHUIS TIELT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature Logohuis Kessel-Lo en Tielt-Winge Ik ben op zoek naar een flexibele en enthousiaste collega om de praktijk(en) in Kessel-Lo (Leuven) en Tielt-Winge te versterken. Momenteel gaat het om een vijftiental uren zodat deze job als zelfstandig logopedist vlot te combineren is met een ander takenpakket. Je behandelt vooral leerproblemen, taalproblemen en articulatieproblemen. Verder kan je steeds rekenen op hulp bij administratieve taken of het voorbereiden van therapieën. In de praktijk is het nodige therapie – en testmateriaal aanwezig. Wat wordt er van jou verwacht: - Diploma bachelor of master in de logopedie - RIZIV-nummer en FOD-erkenning - Ervaring niet noodzakelijk ( pas afgestudeerden zeker welkom) - Rijbewijs + wagen Indien je interesse hebt, neem dan zeker contact op met mij. Lisa Lecomte 0474/43 62 04 - [email protected]

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Scoopers Ice Cream NV in sociale netwerken
Look for responds of Scoopers Ice Cream NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scoopers Ice Cream NV. Laat een reactie achter voor Scoopers Ice Cream NV. Scoopers Ice Cream NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scoopers Ice Cream NV. Leave a respond for Scoopers Ice Cream NV. Scoopers Ice Cream NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scoopers Ice Cream NV op de google maps. Adres en contacten Scoopers Ice Cream NV
Location of Scoopers Ice Cream NV on the google maps. Address and contacts of Scoopers Ice Cream NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Scoopers Ice Cream NV Scoopers Ice Cream NV: Frans Jules NV | AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA | VELUX-Belgium | EUROPEAN MARKETING ACADEMY | Mc Three Carpets

Other related companies as Scoopers Ice Cream NV: Frans Jules NV | AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA | VELUX-Belgium | EUROPEAN MARKETING ACADEMY | Mc Three Carpets

Scoopers Ice Cream NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Merksplas, België. De volledige naam van het bedrijf is Scoopers Ice Cream NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05459899902. Het bedrijf Scoopers Ice Cream NV bevindt zich op het adres: Hoekeinde 57,2330. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 728,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Scoopers Ice Cream NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scoopers Ice Cream NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scoopers Ice Cream NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scoopers Ice Cream NV, openstaande posities, locatie van Scoopers Ice Cream NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scoopers Ice Cream NV is a company, that was registered 2012 in Merksplas region, Belgium. Full name of company is Scoopers Ice Cream NV, company assigned to the tax number BE05459899902. The company Scoopers Ice Cream NV is located at the address: Hoekeinde 57,2330. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 728,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Scoopers Ice Cream NV were not found.
The main activity of Scoopers Ice Cream NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Scoopers Ice Cream NV is not available. You also can look at reviews of Scoopers Ice Cream NV, open positions, location of Scoopers Ice Cream NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scoopers Ice Cream NV, Merksplas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scoopers Ice Cream NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scoopers Ice Cream NV, Merksplas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scoopers Ice Cream NV, employees, financial statistics.