AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

Contactgegevens AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

Regio (region): Hasselt (Stevoort), België

Adres (address): de Libottonstraat 26,3512, België

Telefoon (phone): 011 31 66 07 011 31 66 07

Fax (fax): 011 31 66 07 011 31 66 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA
Products information AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08454772949
Ondernemingsnummer: 9780548095
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA
(Get full report from official database of BE for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA
Addition kinds of activities for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

1794. Uitboren | Excavation work
5113. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
12410202. Overbelasting, bitumineuze of bruinkoolwinning | Overburden removal, bituminous or lignite mining
28999951. Brandstofbehandelende verbindingen | Fuel treating compounds
31610105. Garderobezakken (bagage) | Wardrobe bags (luggage)
38220503. Sequencing controles voor elektrische warmte | Sequencing controls for electric heat
50929901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden | Arts and crafts equipment and supplies
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations

Werken bij AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Laat een reactie achter voor AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. Leave a respond for AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA. AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA op de google maps. Adres en contacten AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA
Location of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA on the google maps. Address and contacts of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: Gramat BVBA | GT-Networks | NEW ABM SA | Athylon | Music Office

Other related companies as AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA: Gramat BVBA | GT-Networks | NEW ABM SA | Athylon | Music Office

AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Hasselt (Stevoort), België. De volledige naam van het bedrijf is AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08454772949. Het bedrijf AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA bevindt zich op het adres: de Libottonstraat 26,3512. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, openstaande posities, locatie van AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is a company, that was registered 2009 in Hasselt (Stevoort) region, Belgium. Full name of company is AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, company assigned to the tax number BE08454772949. The company AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is located at the address: de Libottonstraat 26,3512. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA were not found.
The main activity of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA is not available. You also can look at reviews of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, open positions, location of AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, Hasselt (Stevoort): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, Hasselt (Stevoort): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AERTS ERIK bouwcoordinatie BVBA, employees, financial statistics.