Aluminium & Plastics R.R.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Aluminium & Plastics R.R.
Private companiesRailroad Transportation • Aluminium & Plastics R.R.

Contactgegevens Aluminium & Plastics R.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aluminium & Plastics R.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aluminium & Plastics R.R.

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Passtraat 128,9100, België

Telefoon (phone): 03 776 85 51 03 776 85 51

Fax (fax): 03 776 78 32 03 776 78 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aluminium & Plastics R.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aluminium & Plastics R.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aluminium & Plastics R.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aluminium & Plastics R.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aluminium & Plastics R.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aluminium & Plastics R.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aluminium & Plastics R.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aluminium & Plastics R.R.
Products information Aluminium & Plastics R.R.

BTW identificatienummer (tax): BE08861267089
Ondernemingsnummer: 7523956298
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aluminium & Plastics R.R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aluminium & Plastics R.R.
(Get full report from official database of BE for Aluminium & Plastics R.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aluminium & Plastics R.R.
Addition kinds of activities for Aluminium & Plastics R.R.

362499. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
514700. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
806399. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec
01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
22310300. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
32720703. Gebouw steen, kunstmatig: beton | Building stone, artificial: concrete
37219902. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigen door de fabrikant | Research and development on aircraft by the manufacturer
76991705. Filterreiniging | Filter cleaning

Werken bij Aluminium & Plastics R.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aluminium & Plastics R.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aluminium & Plastics R.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aluminium & Plastics R.R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van Aluminium & Plastics R.R. in sociale netwerken
Look for responds of Aluminium & Plastics R.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aluminium & Plastics R.R.. Laat een reactie achter voor Aluminium & Plastics R.R.. Aluminium & Plastics R.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aluminium & Plastics R.R.. Leave a respond for Aluminium & Plastics R.R.. Aluminium & Plastics R.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aluminium & Plastics R.R. op de google maps. Adres en contacten Aluminium & Plastics R.R.
Location of Aluminium & Plastics R.R. on the google maps. Address and contacts of Aluminium & Plastics R.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come Aluminium & Plastics R.R. Aluminium & Plastics R.R.: Limoco Industries NV | WILLAERT DATA SYSTEMS BVBA | Dehnert & Jansen BV | CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT | KELDERS VAN CUREGHEM

Other related companies as Aluminium & Plastics R.R.: Limoco Industries NV | WILLAERT DATA SYSTEMS BVBA | Dehnert & Jansen BV | CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT | KELDERS VAN CUREGHEM

Aluminium & Plastics R.R. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Aluminium & Plastics R.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08861267089. Het bedrijf Aluminium & Plastics R.R. bevindt zich op het adres: Passtraat 128,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aluminium & Plastics R.R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aluminium & Plastics R.R. is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aluminium & Plastics R.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aluminium & Plastics R.R., openstaande posities, locatie van Aluminium & Plastics R.R. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aluminium & Plastics R.R. is a company, that was registered 1999 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Aluminium & Plastics R.R., company assigned to the tax number BE08861267089. The company Aluminium & Plastics R.R. is located at the address: Passtraat 128,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aluminium & Plastics R.R. were not found.
The main activity of Aluminium & Plastics R.R. is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aluminium & Plastics R.R. is not available. You also can look at reviews of Aluminium & Plastics R.R., open positions, location of Aluminium & Plastics R.R. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aluminium & Plastics R.R., Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aluminium & Plastics R.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aluminium & Plastics R.R., Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aluminium & Plastics R.R., employees, financial statistics.