CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT
Private companiesRailroad Transportation • CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT

Contactgegevens CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Zegelstraat 28,2140, België

Telefoon (phone): 03 236 18 47 03 236 18 47

Fax (fax): 03 235 65 20 03 235 65 20

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT
Products information CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT

BTW identificatienummer (tax): BE03278289794
Ondernemingsnummer: 9729187011
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT
(Get full report from official database of BE for CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT
Addition kinds of activities for CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT

267801. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
327300. Klaarbeton | Ready-mixed concrete
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
75210102. Inham parkeerplaatsen | Tow-in parking lots

Werken bij CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Storingstechnieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Engelmanshoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ENGELMANSHOVEN)

    Regio: ENGELMANSHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT in sociale netwerken
Look for responds of CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT. Laat een reactie achter voor CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT. CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT. Leave a respond for CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT. CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT op de google maps. Adres en contacten CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT
Location of CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT on the google maps. Address and contacts of CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT: Vanhalme NV | STUDIO REMBRANDT BVBA | DEPROOST | Romaco SA | Made in Inox BVBA

Other related companies as CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT: Vanhalme NV | STUDIO REMBRANDT BVBA | DEPROOST | Romaco SA | Made in Inox BVBA

CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03278289794. Het bedrijf CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT bevindt zich op het adres: Zegelstraat 28,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, openstaande posities, locatie van CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT is a company, that was registered 1995 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, company assigned to the tax number BE03278289794. The company CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT is located at the address: Zegelstraat 28,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT were not found.
The main activity of CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT is not available. You also can look at reviews of CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, open positions, location of CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CMO ANTWERPEN nu SYNTRA CAMPUS ANTWERPEN ZEGELSTRAAT, employees, financial statistics.