A.C. Libouton SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • A.C. Libouton SPRL
Private companiesCommunications • A.C. Libouton SPRL

Contactgegevens A.C. Libouton SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C. Libouton SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C. Libouton SPRL

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België

Adres (address): Rue Victor Sténuit 8A,1342, België

Telefoon (phone): 010 41 59 33 010 41 59 33

Fax (fax): 010 41 46 32 010 41 46 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C. Libouton SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C. Libouton SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C. Libouton SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C. Libouton SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C. Libouton SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C. Libouton SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C. Libouton SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C. Libouton SPRL
Products information A.C. Libouton SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04815002441
Ondernemingsnummer: 3569976806
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.C. Libouton SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C. Libouton SPRL
(Get full report from official database of BE for A.C. Libouton SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C. Libouton SPRL
Addition kinds of activities for A.C. Libouton SPRL

20260203. Karnemelk, gekweekt | Buttermilk, cultured
23960305. Hatters 'bont | Hatters' fur
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
35310203. Scheepslieren | Ship winches
59619910. Fitness en sportartikelen, postorder | Fitness and sporting goods, mail order

Werken bij A.C. Libouton SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C. Libouton SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C. Libouton SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C. Libouton SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Leveranciersboekhouding (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Je bent een lid van het 'purchase-to-pay' team en je bent verantwoordelijk voor het verwerken van leveranciersfacturen uit verschillende Europese landen. Je controleert en voert betalingsverzoeken uit (SAP). Je controleert de inhoud van de facturen aan de hand van gegeven informatie uit het SAP-systeem. Je wijst de facturen toe aan de juiste kostenplaatsen en grootboekrekeningen. Ten slotte, assisteer je ook bij de maandelijkse afsluitingen en rapportages aan het management.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van A.C. Libouton SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.C. Libouton SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C. Libouton SPRL. Laat een reactie achter voor A.C. Libouton SPRL. A.C. Libouton SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C. Libouton SPRL. Leave a respond for A.C. Libouton SPRL. A.C. Libouton SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C. Libouton SPRL op de google maps. Adres en contacten A.C. Libouton SPRL
Location of A.C. Libouton SPRL on the google maps. Address and contacts of A.C. Libouton SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C. Libouton SPRL A.C. Libouton SPRL: Marignan (Le) | Textra NV | Cra Station de Genie | Verduyn B.V.B.A. | J. van Ratingen Nv. SA

Other related companies as A.C. Libouton SPRL: Marignan (Le) | Textra NV | Cra Station de Genie | Verduyn B.V.B.A. | J. van Ratingen Nv. SA

A.C. Libouton SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België. De volledige naam van het bedrijf is A.C. Libouton SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04815002441. Het bedrijf A.C. Libouton SPRL bevindt zich op het adres: Rue Victor Sténuit 8A,1342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.C. Libouton SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C. Libouton SPRL is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C. Libouton SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C. Libouton SPRL, openstaande posities, locatie van A.C. Libouton SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C. Libouton SPRL is a company, that was registered 1998 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette) region, Belgium. Full name of company is A.C. Libouton SPRL, company assigned to the tax number BE04815002441. The company A.C. Libouton SPRL is located at the address: Rue Victor Sténuit 8A,1342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.C. Libouton SPRL were not found.
The main activity of A.C. Libouton SPRL is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C. Libouton SPRL is not available. You also can look at reviews of A.C. Libouton SPRL, open positions, location of A.C. Libouton SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C. Libouton SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C. Libouton SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C. Libouton SPRL, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C. Libouton SPRL, employees, financial statistics.