Cra Station de Genie

Particuliere bedrijvencommunicatie • Cra Station de Genie
Private companiesCommunications • Cra Station de Genie

Contactgegevens Cra Station de Genie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cra Station de Genie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cra Station de Genie

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chaussee de Namur 146, B-5030 Gembloux, België

Telefoon (phone): (081) 612501 (081) 612501

Fax (fax): (081) 615847 (081) 615847

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cra Station de Genie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cra Station de Genie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cra Station de Genie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cra Station de Genie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cra Station de Genie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cra Station de Genie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cra Station de Genie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cra Station de Genie
Products information Cra Station de Genie

BTW identificatienummer (tax): BE06273162841
Ondernemingsnummer: 6773864746
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Cra Station de Genie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cra Station de Genie
(Get full report from official database of BE for Cra Station de Genie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cra Station de Genie
Addition kinds of activities for Cra Station de Genie

28139907. Stikstof | Nitrogen
35699915. Siftings- en screeningsmachines | Sifting and screening machines
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
50839900. Landbouw- en tuinmachines, nec | Farm and garden machinery, nec
60359901. Federale spaar- en leningverenigingen | Federal savings and loan associations
80119904. Artsenkantoor, inclusief specialisten | Physicians' office, including specialists

Werken bij Cra Station de Genie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cra Station de Genie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cra Station de Genie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cra Station de Genie. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Dossierbeheer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

  • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Bierbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Cra Station de Genie in sociale netwerken
Look for responds of Cra Station de Genie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cra Station de Genie. Laat een reactie achter voor Cra Station de Genie. Cra Station de Genie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cra Station de Genie. Leave a respond for Cra Station de Genie. Cra Station de Genie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cra Station de Genie op de google maps. Adres en contacten Cra Station de Genie
Location of Cra Station de Genie on the google maps. Address and contacts of Cra Station de Genie

Andere gerelateerde bedrijven als come Cra Station de Genie Cra Station de Genie: A. VAN LOOVEREN BVBA | DECARPENTRIE CHRISTOPHE | Cogeac SPRL | Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle | DDM

Other related companies as Cra Station de Genie: A. VAN LOOVEREN BVBA | DECARPENTRIE CHRISTOPHE | Cogeac SPRL | Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle | DDM

Cra Station de Genie is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Cra Station de Genie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06273162841. Het bedrijf Cra Station de Genie bevindt zich op het adres: Chaussee de Namur 146, B-5030 Gembloux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Cra Station de Genie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cra Station de Genie is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cra Station de Genie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cra Station de Genie, openstaande posities, locatie van Cra Station de Genie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cra Station de Genie is a company, that was registered 1992 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Cra Station de Genie, company assigned to the tax number BE06273162841. The company Cra Station de Genie is located at the address: Chaussee de Namur 146, B-5030 Gembloux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Cra Station de Genie were not found.
The main activity of Cra Station de Genie is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cra Station de Genie is not available. You also can look at reviews of Cra Station de Genie, open positions, location of Cra Station de Genie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cra Station de Genie, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cra Station de Genie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cra Station de Genie, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cra Station de Genie, employees, financial statistics.