Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle

Particuliere bedrijvencommunicatie • Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle
Private companiesCommunications • Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle

Contactgegevens Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle

Regio (region): 6041 - Gosselies - Belgium, België

Adres (address): avenue Georges Lemaitre, 15, België

Telefoon (phone): 32 71 25 61 70 32 71 25 61 70

Fax (fax): 32 71 34 02 07 32 71 34 02 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle
Products information Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle

BTW identificatienummer (tax): BE03418914794
Ondernemingsnummer: 5932312011
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle
(Get full report from official database of BE for Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle
Addition kinds of activities for Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle

20330104. Pizza saus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Pizza sauce: packaged in cans, jars, etc.
20480104. Kipvoer, bereid | Chicken feeds, prepared
23399904. Leotards: vrouwen, misses 'en junioren' | Leotards: women's, misses', and juniors'
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
50729903. Chains | Chains
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
87320105. Marktanalyse of onderzoek | Market analysis or research

Werken bij Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Tester R&D (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De ‘Product Application Tester’ heeft een belangrijke taak in de volledige levenscyclus (R&D) van nieuwe producten. Hij/zij dient de functionaliteit van nieuwe producten uit te proberen en hierbij een beoordeling te geven naar verschillende criteria toe (in een semi-keuken omgeving).

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Service Technieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker zal je instaan voor het onderhoud en de herstelling aan zonnepanelen. De werven liggen verspreid over België. Je krijgt een bestelwagen van de firma en vertrekt vanuit thuis naar de klanten. Een greep uit je takenpakket: - onderhouden en herstellen zonnepanelen . - zelfstandig storingen analyseren en oplossen. - in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen.

  • Hef-en reachtruckbestuurder in dagdienst (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staan in voor het laden en lossen van de vracht Je bent verantwoordelijk voor de input en de output van de goederen Je voorziet de ingepakte artikelen van stickers Je boekt alles in via een computer systeem Je geeft instructies aan je team van 2 mensen Je plaatst de goederen in de diepvries met de reachtruck Je werkt nauw samen met de productiemanager Je sorteert de goederen op de juiste manier en op de juiste plaats Je wikkelt de goederen in folie met de wikkelmachine

  • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: YJ@H

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

Zoek naar antwoorden van Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle in sociale netwerken
Look for responds of Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle. Laat een reactie achter voor Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle. Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle. Leave a respond for Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle. Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle op de google maps. Adres en contacten Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle
Location of Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle on the google maps. Address and contacts of Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle: Christian De Baets | EURO TAP CONTROL VERKOOP NV | BOLCKMANS IMMOBILIEN GROEP NV | MER.CURY | Rucon Ventilators

Other related companies as Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle: Christian De Baets | EURO TAP CONTROL VERKOOP NV | BOLCKMANS IMMOBILIEN GROEP NV | MER.CURY | Rucon Ventilators

Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio 6041 - Gosselies - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03418914794. Het bedrijf Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle bevindt zich op het adres: avenue Georges Lemaitre, 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, openstaande posities, locatie van Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle is a company, that was registered 2006 in 6041 - Gosselies - Belgium region, Belgium. Full name of company is Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, company assigned to the tax number BE03418914794. The company Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle is located at the address: avenue Georges Lemaitre, 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle were not found.
The main activity of Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle is not available. You also can look at reviews of Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, open positions, location of Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, 6041 - Gosselies - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, 6041 - Gosselies - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre d'Excellence en Maintenance Industrielle, employees, financial statistics.