Welmo BVBA

Contactgegevens Welmo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Welmo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Welmo BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas (Belsele), België

Adres (address): Palingsgatstraat 21A,9111, België

Telefoon (phone): 03 779 94 15 03 779 94 15

Fax (fax): 03 779 92 30 03 779 92 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Welmo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Welmo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Welmo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Welmo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Welmo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Welmo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Welmo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Welmo BVBA
Products information Welmo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06638183593
Ondernemingsnummer: 7289398193
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 496,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Welmo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Welmo BVBA
(Get full report from official database of BE for Welmo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Welmo BVBA
Addition kinds of activities for Welmo BVBA

972104. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government
01719904. Krantenboerderij | Currant farm
34290402. Marine hardware | Marine hardware
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
59990908. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts

Werken bij Welmo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Welmo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Welmo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Welmo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Oud-Heverlee (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn we op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Overijse - Leuven - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen doen; - Er wordt voor jou een rooster op maat gemaakt, rekening houdend met uren en dagen die voor jou passen.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • FLEXIJOB: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een flexi job-medewerker voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

Zoek naar antwoorden van Welmo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Welmo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Welmo BVBA. Laat een reactie achter voor Welmo BVBA. Welmo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Welmo BVBA. Leave a respond for Welmo BVBA. Welmo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Welmo BVBA op de google maps. Adres en contacten Welmo BVBA
Location of Welmo BVBA on the google maps. Address and contacts of Welmo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Welmo BVBA Welmo BVBA: RIJSCHOLEN EMMO NV | Vaheja NV | Uytterhoeven bvba | Côté Coeur ASBL | Weissenbruch S.A.

Other related companies as Welmo BVBA: RIJSCHOLEN EMMO NV | Vaheja NV | Uytterhoeven bvba | Côté Coeur ASBL | Weissenbruch S.A.

Welmo BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas (Belsele), België. De volledige naam van het bedrijf is Welmo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06638183593. Het bedrijf Welmo BVBA bevindt zich op het adres: Palingsgatstraat 21A,9111. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 496,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Welmo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Welmo BVBA is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Welmo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Welmo BVBA, openstaande posities, locatie van Welmo BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Welmo BVBA is a company, that was registered 2015 in Sint-Niklaas (Belsele) region, Belgium. Full name of company is Welmo BVBA, company assigned to the tax number BE06638183593. The company Welmo BVBA is located at the address: Palingsgatstraat 21A,9111. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 496,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Welmo BVBA were not found.
The main activity of Welmo BVBA is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Welmo BVBA is not available. You also can look at reviews of Welmo BVBA, open positions, location of Welmo BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Welmo BVBA, Sint-Niklaas (Belsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Welmo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Welmo BVBA, Sint-Niklaas (Belsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Welmo BVBA, employees, financial statistics.