Uytterhoeven bvba

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Uytterhoeven bvba
Private companiesTransportation Services • Uytterhoeven bvba

Contactgegevens Uytterhoeven bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uytterhoeven bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uytterhoeven bvba

Regio (region): Boortmeerbeek, België

Adres (address): Groenstraat 36,3190, België

Telefoon (phone): 016 60 49 13 016 60 49 13

Fax (fax): 016 60 23 32 016 60 23 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uytterhoeven bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uytterhoeven bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uytterhoeven bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uytterhoeven bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uytterhoeven bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uytterhoeven bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uytterhoeven bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uytterhoeven bvba
Products information Uytterhoeven bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08277618408
Ondernemingsnummer: 8270751953
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 868,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Uytterhoeven bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uytterhoeven bvba
(Get full report from official database of BE for Uytterhoeven bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uytterhoeven bvba
Addition kinds of activities for Uytterhoeven bvba

22580204. Tricot stoffen | Tricot fabrics
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
31110302. Currying van leer | Currying of leather
33121004. Blik | Tinplate
34259903. Zagen, hand: metaalbewerking of houtbewerking | Saws, hand: metalworking or woodworking
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
50840904. Machines en uitrusting voor het knijpen | Crushing machinery and equipment
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies
73239901. Commercieel (Mercantile) Credit Reporting Bureau | Commercial (mercantile) credit reporting bureau

Werken bij Uytterhoeven bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uytterhoeven bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uytterhoeven bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uytterhoeven bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Uytterhoeven bvba in sociale netwerken
Look for responds of Uytterhoeven bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uytterhoeven bvba. Laat een reactie achter voor Uytterhoeven bvba. Uytterhoeven bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uytterhoeven bvba. Leave a respond for Uytterhoeven bvba. Uytterhoeven bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uytterhoeven bvba op de google maps. Adres en contacten Uytterhoeven bvba
Location of Uytterhoeven bvba on the google maps. Address and contacts of Uytterhoeven bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Uytterhoeven bvba Uytterhoeven bvba: VLEUGELS EN ZONEN | Faisons un Rêve | Goethals NV | AGEDOORN bvba | Flitecar Belgium nv

Other related companies as Uytterhoeven bvba: VLEUGELS EN ZONEN | Faisons un Rêve | Goethals NV | AGEDOORN bvba | Flitecar Belgium nv

Uytterhoeven bvba is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Boortmeerbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Uytterhoeven bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277618408. Het bedrijf Uytterhoeven bvba bevindt zich op het adres: Groenstraat 36,3190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 868,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Uytterhoeven bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uytterhoeven bvba is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uytterhoeven bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uytterhoeven bvba, openstaande posities, locatie van Uytterhoeven bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Uytterhoeven bvba is a company, that was registered 1989 in Boortmeerbeek region, Belgium. Full name of company is Uytterhoeven bvba, company assigned to the tax number BE08277618408. The company Uytterhoeven bvba is located at the address: Groenstraat 36,3190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 868,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Uytterhoeven bvba were not found.
The main activity of Uytterhoeven bvba is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Uytterhoeven bvba is not available. You also can look at reviews of Uytterhoeven bvba, open positions, location of Uytterhoeven bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uytterhoeven bvba, Boortmeerbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uytterhoeven bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uytterhoeven bvba, Boortmeerbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uytterhoeven bvba, employees, financial statistics.