Tras-Tielemans

Contactgegevens Tras-Tielemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tras-Tielemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tras-Tielemans

Regio (region): Roosdaal, België

Adres (address): Frans Van Cauwelaertstraat 26,1760, België

Telefoon (phone): 0475 29 77 77 0475 29 77 77

Fax (fax): 054 32 95 08 054 32 95 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tras-Tielemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tras-Tielemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tras-Tielemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tras-Tielemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tras-Tielemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tras-Tielemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tras-Tielemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tras-Tielemans
Products information Tras-Tielemans

BTW identificatienummer (tax): BE06266021728
Ondernemingsnummer: 8443237304
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Tras-Tielemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tras-Tielemans
(Get full report from official database of BE for Tras-Tielemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tras-Tielemans
Addition kinds of activities for Tras-Tielemans

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
311101. Paardensportproducten | Equestrian leather products
342900. Hardware, nec | Hardware, nec
673399. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
32690402. Rokersartikelen, aardewerk | Smokers' articles, pottery
35310702. Grinders, steen: draagbaar | Grinders, stone: portable
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
50440401. Adressenmachines | Addressing machines

Werken bij Tras-Tielemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tras-Tielemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tras-Tielemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tras-Tielemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudenten McDonald's Knokke (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: MC DONALDS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes vanaf 15 jaar om tijdens de vakanties en/of drukke weekends ons team te versterken.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

Zoek naar antwoorden van Tras-Tielemans in sociale netwerken
Look for responds of Tras-Tielemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tras-Tielemans. Laat een reactie achter voor Tras-Tielemans. Tras-Tielemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tras-Tielemans. Leave a respond for Tras-Tielemans. Tras-Tielemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tras-Tielemans op de google maps. Adres en contacten Tras-Tielemans
Location of Tras-Tielemans on the google maps. Address and contacts of Tras-Tielemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Tras-Tielemans Tras-Tielemans: A sprl - Desablens J | Repro De Wever | RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II | Schelfhout C. N.V. | Pourbaix,Johan

Other related companies as Tras-Tielemans: A sprl - Desablens J | Repro De Wever | RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II | Schelfhout C. N.V. | Pourbaix,Johan

Tras-Tielemans is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Roosdaal, België. De volledige naam van het bedrijf is Tras-Tielemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06266021728. Het bedrijf Tras-Tielemans bevindt zich op het adres: Frans Van Cauwelaertstraat 26,1760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Tras-Tielemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tras-Tielemans is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tras-Tielemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tras-Tielemans, openstaande posities, locatie van Tras-Tielemans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tras-Tielemans is a company, that was registered 2004 in Roosdaal region, Belgium. Full name of company is Tras-Tielemans, company assigned to the tax number BE06266021728. The company Tras-Tielemans is located at the address: Frans Van Cauwelaertstraat 26,1760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Tras-Tielemans were not found.
The main activity of Tras-Tielemans is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tras-Tielemans is not available. You also can look at reviews of Tras-Tielemans, open positions, location of Tras-Tielemans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tras-Tielemans, Roosdaal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tras-Tielemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tras-Tielemans, Roosdaal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tras-Tielemans, employees, financial statistics.