RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II

Contactgegevens RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II: address, phone, fax, email, website, opening hours

RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II

Regio (region): Kinrooi (Ophoven), België

Adres (address): Maasdijk 1 Bus 3,3640, België

Telefoon (phone): 089 56 75 03 089 56 75 03

Fax (fax): +32 (51) 270-30-79 +32 (51) 270-30-79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II
Products information RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II

BTW identificatienummer (tax): BE03691101074
Ondernemingsnummer: 1149688720
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II
(Get full report from official database of BE for RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II)

Aanvulling soorten activiteiten voor RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II
Addition kinds of activities for RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II

363100. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
13899900. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
14749900. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
24310000. Millwork | Millwork
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
36619908. Communicatieapparatuur voor glasvezel | Fiber optics communications equipment
63319901. Beoordelingsverenigingen: brand-, zee- en ongevallenverzekering | Assessment associations: fire, marine and casualty insurance

Werken bij RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

 • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

 • Productie operator M/V (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

 • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

 • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: RECOMATICS

  Type: Vaste Job

  Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

 • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II in sociale netwerken
Look for responds of RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II in social networks

Lees alle opmerkingen voor RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II. Laat een reactie achter voor RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II. RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II. Leave a respond for RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II. RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II op de google maps. Adres en contacten RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II
Location of RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II on the google maps. Address and contacts of RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II

Andere gerelateerde bedrijven als come RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II: Elektro Dermo BVBA | Josten E-Bosch Service | Vervaecke-Nollet NV | Travieso Fres | Devellopment

Other related companies as RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II: Elektro Dermo BVBA | Josten E-Bosch Service | Vervaecke-Nollet NV | Travieso Fres | Devellopment

RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Kinrooi (Ophoven), België. De volledige naam van het bedrijf is RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691101074. Het bedrijf RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II bevindt zich op het adres: Maasdijk 1 Bus 3,3640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, openstaande posities, locatie van RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II is a company, that was registered 2009 in Kinrooi (Ophoven) region, Belgium. Full name of company is RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, company assigned to the tax number BE03691101074. The company RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II is located at the address: Maasdijk 1 Bus 3,3640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II were not found.
The main activity of RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II is not available. You also can look at reviews of RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, open positions, location of RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, Kinrooi (Ophoven): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, Kinrooi (Ophoven): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RONDVAARTBOOT PAEP VAN MEINECO II, employees, financial statistics.