A Van Tornhaut

Contactgegevens A Van Tornhaut: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Van Tornhaut: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Van Tornhaut

Regio (region): Eeklo, België

Adres (address): Sint-Laureinsesteenweg 10,9900, België

Telefoon (phone): +32 (53) 618-43-43 +32 (53) 618-43-43

Fax (fax): 09 327 09 29 09 327 09 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Van Tornhaut: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Van Tornhaut"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Van Tornhaut"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Van Tornhaut, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Van Tornhaut. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Van Tornhaut, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Van Tornhaut. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Van Tornhaut
Products information A Van Tornhaut

BTW identificatienummer (tax): BE03515319824
Ondernemingsnummer: 1395782470
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A Van Tornhaut zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Van Tornhaut
(Get full report from official database of BE for A Van Tornhaut)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Van Tornhaut
Addition kinds of activities for A Van Tornhaut

23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
41319902. Intercity snelweg vervoer, speciale service | Intercity highway transport, special service
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance

Werken bij A Van Tornhaut: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Van Tornhaut: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Van Tornhaut. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Van Tornhaut. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van A Van Tornhaut in sociale netwerken
Look for responds of A Van Tornhaut in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Van Tornhaut. Laat een reactie achter voor A Van Tornhaut. A Van Tornhaut bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Van Tornhaut. Leave a respond for A Van Tornhaut. A Van Tornhaut on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Van Tornhaut op de google maps. Adres en contacten A Van Tornhaut
Location of A Van Tornhaut on the google maps. Address and contacts of A Van Tornhaut

Andere gerelateerde bedrijven als come A Van Tornhaut A Van Tornhaut: A. Batihome Maintenance | Gulden Anker NV | Peeters O.I.W. NV | Erik Struyf | Jan Vissers

Other related companies as A Van Tornhaut: A. Batihome Maintenance | Gulden Anker NV | Peeters O.I.W. NV | Erik Struyf | Jan Vissers

A Van Tornhaut is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Eeklo, België. De volledige naam van het bedrijf is A Van Tornhaut, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03515319824. Het bedrijf A Van Tornhaut bevindt zich op het adres: Sint-Laureinsesteenweg 10,9900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 439,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A Van Tornhaut zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Van Tornhaut is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Van Tornhaut is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Van Tornhaut, openstaande posities, locatie van A Van Tornhaut op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Van Tornhaut is a company, that was registered 1987 in Eeklo region, Belgium. Full name of company is A Van Tornhaut, company assigned to the tax number BE03515319824. The company A Van Tornhaut is located at the address: Sint-Laureinsesteenweg 10,9900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 439,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A Van Tornhaut were not found.
The main activity of A Van Tornhaut is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A Van Tornhaut is not available. You also can look at reviews of A Van Tornhaut, open positions, location of A Van Tornhaut on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Van Tornhaut, Eeklo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Van Tornhaut, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Van Tornhaut, Eeklo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Van Tornhaut, employees, financial statistics.