A. Batihome Maintenance

Contactgegevens A. Batihome Maintenance: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Batihome Maintenance: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Batihome Maintenance

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Leuvensesteenweg 615,1030, België

Telefoon (phone): 02 705 49 48; 02 705 75 95 02 705 49 48; 02 705 75 95

Fax (fax): 02 705 60 69 02 705 60 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Batihome Maintenance: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Batihome Maintenance"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Batihome Maintenance"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Batihome Maintenance, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Batihome Maintenance. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Batihome Maintenance, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Batihome Maintenance. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Batihome Maintenance
Products information A. Batihome Maintenance

BTW identificatienummer (tax): BE03902313232
Ondernemingsnummer: 3005554199
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A. Batihome Maintenance zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Batihome Maintenance
(Get full report from official database of BE for A. Batihome Maintenance)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Batihome Maintenance
Addition kinds of activities for A. Batihome Maintenance

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
10610200. Mangaanertsertsbouw | Manganese ores mining
28190409. Natriumsulfaat, glauberzout, zoutcake | Sodium sulfate, glauber's salt, salt cake
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
35310705. Posthole graafmachines, aangedreven | Posthole diggers, powered
50840804. takels | Hoists
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair

Werken bij A. Batihome Maintenance: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Batihome Maintenance: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Batihome Maintenance. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Batihome Maintenance. Looking for open vacancies in other companies

 • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: OCMW Overijse

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

 • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

 • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

 • Operatoren M/V (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Olen  zijn we op zoek naar ervaren operatoren Heb je een eerste ervaring in de productie, heb je reeds gewerkt met Pc of  PLC is dit een grote meerwaarde. Je werkt met eenvoudig te bedienen machines Je bent gemotiveerd leergierig Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in vaandel.

 • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

 • Ploegbaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

 • Loodgieter (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

 • Meestergast lassen (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

 • Logopedist (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

 • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van A. Batihome Maintenance in sociale netwerken
Look for responds of A. Batihome Maintenance in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Batihome Maintenance. Laat een reactie achter voor A. Batihome Maintenance. A. Batihome Maintenance bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Batihome Maintenance. Leave a respond for A. Batihome Maintenance. A. Batihome Maintenance on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Batihome Maintenance op de google maps. Adres en contacten A. Batihome Maintenance
Location of A. Batihome Maintenance on the google maps. Address and contacts of A. Batihome Maintenance

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Batihome Maintenance A. Batihome Maintenance: A.P.P. Photolab SA | MINIOX SA | CYR DETOURNAY & Fils SPRL | Nelca N.V. | Somco S.A.

Other related companies as A. Batihome Maintenance: A.P.P. Photolab SA | MINIOX SA | CYR DETOURNAY & Fils SPRL | Nelca N.V. | Somco S.A.

A. Batihome Maintenance is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is A. Batihome Maintenance, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03902313232. Het bedrijf A. Batihome Maintenance bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 615,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A. Batihome Maintenance zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. Batihome Maintenance is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Batihome Maintenance is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Batihome Maintenance, openstaande posities, locatie van A. Batihome Maintenance op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Batihome Maintenance is a company, that was registered 2009 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is A. Batihome Maintenance, company assigned to the tax number BE03902313232. The company A. Batihome Maintenance is located at the address: Leuvensesteenweg 615,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A. Batihome Maintenance were not found.
The main activity of A. Batihome Maintenance is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Batihome Maintenance is not available. You also can look at reviews of A. Batihome Maintenance, open positions, location of A. Batihome Maintenance on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Batihome Maintenance, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Batihome Maintenance, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Batihome Maintenance, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Batihome Maintenance, employees, financial statistics.