Selectair-Pacific Travels

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Selectair-Pacific Travels
Private companiesFurniture and Fixtures • Selectair-Pacific Travels

Contactgegevens Selectair-Pacific Travels: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Selectair-Pacific Travels: address, phone, fax, email, website, opening hours

Selectair-Pacific Travels

Regio (region): Geraardsbergen, België

Adres (address): Oudenaardsestraat 40,9500, België

Telefoon (phone): 054 41 46 46 054 41 46 46

Fax (fax): 054 41 80 37 054 41 80 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Selectair-Pacific Travels: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Selectair-Pacific Travels"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Selectair-Pacific Travels"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Selectair-Pacific Travels, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Selectair-Pacific Travels. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Selectair-Pacific Travels, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Selectair-Pacific Travels. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Selectair-Pacific Travels
Products information Selectair-Pacific Travels

BTW identificatienummer (tax): BE06124298095
Ondernemingsnummer: 9035400390
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Selectair-Pacific Travels zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Selectair-Pacific Travels
(Get full report from official database of BE for Selectair-Pacific Travels)

Aanvulling soorten activiteiten voor Selectair-Pacific Travels
Addition kinds of activities for Selectair-Pacific Travels

283400. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
14469908. Gieten van zandmijnen | Molding sand mining
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
28910207. slijm | Mucilage
36340208. Trays, warming | Trays, warming
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
65199902. Landbouwbedrijven | Farm land leasing
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental

Werken bij Selectair-Pacific Travels: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Selectair-Pacific Travels: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Selectair-Pacific Travels. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Selectair-Pacific Travels. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van Selectair-Pacific Travels in sociale netwerken
Look for responds of Selectair-Pacific Travels in social networks

Lees alle opmerkingen voor Selectair-Pacific Travels. Laat een reactie achter voor Selectair-Pacific Travels. Selectair-Pacific Travels bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Selectair-Pacific Travels. Leave a respond for Selectair-Pacific Travels. Selectair-Pacific Travels on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Selectair-Pacific Travels op de google maps. Adres en contacten Selectair-Pacific Travels
Location of Selectair-Pacific Travels on the google maps. Address and contacts of Selectair-Pacific Travels

Andere gerelateerde bedrijven als come Selectair-Pacific Travels Selectair-Pacific Travels: Elek-Security BVBA | DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA | A. Barmas SPRL | P & W NV | Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.

Other related companies as Selectair-Pacific Travels: Elek-Security BVBA | DELCORPS AUTO-EQUIPMENT SA | A. Barmas SPRL | P & W NV | Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.

Selectair-Pacific Travels is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Geraardsbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Selectair-Pacific Travels, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06124298095. Het bedrijf Selectair-Pacific Travels bevindt zich op het adres: Oudenaardsestraat 40,9500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 213,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Selectair-Pacific Travels zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Selectair-Pacific Travels is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Selectair-Pacific Travels is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Selectair-Pacific Travels, openstaande posities, locatie van Selectair-Pacific Travels op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Selectair-Pacific Travels is a company, that was registered 1994 in Geraardsbergen region, Belgium. Full name of company is Selectair-Pacific Travels, company assigned to the tax number BE06124298095. The company Selectair-Pacific Travels is located at the address: Oudenaardsestraat 40,9500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 213,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Selectair-Pacific Travels were not found.
The main activity of Selectair-Pacific Travels is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Selectair-Pacific Travels is not available. You also can look at reviews of Selectair-Pacific Travels, open positions, location of Selectair-Pacific Travels on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Selectair-Pacific Travels, Geraardsbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Selectair-Pacific Travels, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Selectair-Pacific Travels, Geraardsbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Selectair-Pacific Travels, employees, financial statistics.