Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.
Private companiesFurniture and Fixtures • Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.

Contactgegevens Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Levée Gérard 1, B-4650 Chaineux, België

Telefoon (phone): (087) 674353 (087) 674353

Fax (fax): (087) 674483 (087) 674483

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.
Products information Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.

239199. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
557199. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
17959902. Sloop, gebouwen en andere structuren | Demolition, buildings and other structures
21210000. sigaren | Cigars
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
73891702. Vismakelaar | Fish broker
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • WERKVOORBEREIDER - PLANNER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaal noden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Studenten gezocht om doorheen het jaar te werken (M/V) - Mooie verloning! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een toffe studenten job ? Ben jij onmiddellijk beschikbaar? Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar een hele hoop studenten die in de week beschikbaar zijn en bereid zijn om in shiften te werken (shiftvergoeding: check!). Bovendien heb je de mogelijkheid om je beschikbare dagen zelf te bepalen! Je zal tewerkgesteld worden in een voedingsbedrijf ( fijne vleeswaren) te Wommelgem, hier zal je de vaste medewerkers bijstaan in hun dagdagelijkse taken. Hou je van afwisseling, shiftwerk en kan je Wommelgem gemakkelijk bereiken? Aarzel niet en solliciteer als de bliksem! Indien interesse, stuur je CV door naar [email protected]

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

Zoek naar antwoorden van Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.. Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.. Leave a respond for Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.. Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.
Location of Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.: Plastics Wauters SA | Albion Tours | H R Vliegenramen & -deuren BVBA | Mycom Europe N.V. | Verlinden, Ben

Other related companies as Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L.: Plastics Wauters SA | Albion Tours | H R Vliegenramen & -deuren BVBA | Mycom Europe N.V. | Verlinden, Ben

Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Levée Gérard 1, B-4650 Chaineux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04772979736. The company Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. is located at the address: Levée Gérard 1, B-4650 Chaineux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. were not found.
The main activity of Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., open positions, location of Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers d'Ebenisterie Baumans S.P.R.L., employees, financial statistics.