Krito Travel BVBA

Contactgegevens Krito Travel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Krito Travel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Krito Travel BVBA

Regio (region): Buggenhout, België

Adres (address): Kerkstraat 66,9255, België

Telefoon (phone): 052 34 23 87 052 34 23 87

Fax (fax): 052 34 03 47 052 34 03 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Krito Travel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Krito Travel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Krito Travel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Krito Travel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Krito Travel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Krito Travel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Krito Travel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Krito Travel BVBA
Products information Krito Travel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03937744140
Ondernemingsnummer: 5107513427
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Krito Travel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Krito Travel BVBA
(Get full report from official database of BE for Krito Travel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Krito Travel BVBA
Addition kinds of activities for Krito Travel BVBA

3151. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
30890313. Panelen, gebouwen: kunststoffen, niet inbegrepen | Panels, building: plastics, nec
38420303. Lijmen, kunstmatig | Limbs, artificial
39539908. Stencils, schilderij en markering | Stencils, painting and marking
63999903. Garantieverzekering, product; | Warranty insurance, product; except automobile
94119905. Leraar certificatie bureau | Teacher certification bureau

Werken bij Krito Travel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Krito Travel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Krito Travel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Krito Travel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

  • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van Krito Travel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Krito Travel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Krito Travel BVBA. Laat een reactie achter voor Krito Travel BVBA. Krito Travel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Krito Travel BVBA. Leave a respond for Krito Travel BVBA. Krito Travel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Krito Travel BVBA op de google maps. Adres en contacten Krito Travel BVBA
Location of Krito Travel BVBA on the google maps. Address and contacts of Krito Travel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Krito Travel BVBA Krito Travel BVBA: Pirotte Isabelle | Colens Bureau SPRL | Vanuxeem sa | Timeconcept SPRL | DEREUME SA

Other related companies as Krito Travel BVBA: Pirotte Isabelle | Colens Bureau SPRL | Vanuxeem sa | Timeconcept SPRL | DEREUME SA

Krito Travel BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Buggenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Krito Travel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03937744140. Het bedrijf Krito Travel BVBA bevindt zich op het adres: Kerkstraat 66,9255. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 265,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Krito Travel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Krito Travel BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Krito Travel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Krito Travel BVBA, openstaande posities, locatie van Krito Travel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Krito Travel BVBA is a company, that was registered 1985 in Buggenhout region, Belgium. Full name of company is Krito Travel BVBA, company assigned to the tax number BE03937744140. The company Krito Travel BVBA is located at the address: Kerkstraat 66,9255. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 265,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Krito Travel BVBA were not found.
The main activity of Krito Travel BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Krito Travel BVBA is not available. You also can look at reviews of Krito Travel BVBA, open positions, location of Krito Travel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Krito Travel BVBA, Buggenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Krito Travel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Krito Travel BVBA, Buggenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Krito Travel BVBA, employees, financial statistics.