Vanuxeem sa

Contactgegevens Vanuxeem sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanuxeem sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanuxeem sa

Regio (region): Komen-Waasten (Ploegsteert), België

Adres (address): Armentieresstraat 150,7782, België

Telefoon (phone): 056 58 89 23 056 58 89 23

Fax (fax): 056 58 75 59 056 58 75 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanuxeem sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanuxeem sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanuxeem sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanuxeem sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanuxeem sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanuxeem sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanuxeem sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanuxeem sa
Products information Vanuxeem sa

BTW identificatienummer (tax): BE09045837402
Ondernemingsnummer: 5915557861
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 547,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Vanuxeem sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanuxeem sa
(Get full report from official database of BE for Vanuxeem sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanuxeem sa
Addition kinds of activities for Vanuxeem sa

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
249912. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
20449903. bruine rijst | Brown rice
22520000. Hosiery, nec | Hosiery, nec
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
38450204. Diathermieapparatuur, electromedical | Diathermy apparatus, electromedical

Werken bij Vanuxeem sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanuxeem sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanuxeem sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanuxeem sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Onderhoudtechnieker verwarmingstoestellen / schoorsteenveger (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: MASTER CLEANER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud van verwarmingstoestellen op gas of op mazout. Daarnaast zal je ook schoorstenen proper maken.

Zoek naar antwoorden van Vanuxeem sa in sociale netwerken
Look for responds of Vanuxeem sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanuxeem sa. Laat een reactie achter voor Vanuxeem sa. Vanuxeem sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanuxeem sa. Leave a respond for Vanuxeem sa. Vanuxeem sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanuxeem sa op de google maps. Adres en contacten Vanuxeem sa
Location of Vanuxeem sa on the google maps. Address and contacts of Vanuxeem sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanuxeem sa Vanuxeem sa: DELRUE NV | Marine Motors & Pumps NV | DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX | Seedline N.V. | Dionamic

Other related companies as Vanuxeem sa: DELRUE NV | Marine Motors & Pumps NV | DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX | Seedline N.V. | Dionamic

Vanuxeem sa is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Komen-Waasten (Ploegsteert), België. De volledige naam van het bedrijf is Vanuxeem sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09045837402. Het bedrijf Vanuxeem sa bevindt zich op het adres: Armentieresstraat 150,7782. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 547,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Vanuxeem sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanuxeem sa is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanuxeem sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanuxeem sa, openstaande posities, locatie van Vanuxeem sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanuxeem sa is a company, that was registered 2007 in Komen-Waasten (Ploegsteert) region, Belgium. Full name of company is Vanuxeem sa, company assigned to the tax number BE09045837402. The company Vanuxeem sa is located at the address: Armentieresstraat 150,7782. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 547,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Vanuxeem sa were not found.
The main activity of Vanuxeem sa is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanuxeem sa is not available. You also can look at reviews of Vanuxeem sa, open positions, location of Vanuxeem sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanuxeem sa, Komen-Waasten (Ploegsteert): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanuxeem sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanuxeem sa, Komen-Waasten (Ploegsteert): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanuxeem sa, employees, financial statistics.