DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX

Contactgegevens DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): de Francqueslei 17,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 49 94 03 326 49 94

Fax (fax): 03 326 50 26 03 326 50 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX
Products information DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX
(Get full report from official database of BE for DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX
Addition kinds of activities for DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX

162902. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
08310202. Gum extractie | Gum extraction
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
27410101. Kunstkopie: uitgeverij en drukwerk | Art copy: publishing and printing
33210000. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
73899949. Tape snijden | Tape slitting

Werken bij DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TORNADOTRANS

    Type: Vaste Job

    Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

Zoek naar antwoorden van DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX in sociale netwerken
Look for responds of DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX. Laat een reactie achter voor DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX. DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX. Leave a respond for DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX. DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX op de google maps. Adres en contacten DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX
Location of DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX on the google maps. Address and contacts of DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX

Andere gerelateerde bedrijven als come DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX: Antwerp United Diamond NV | City Station Garage SA | Milieutechnieken & Dienstverlening MTD BVBA | Sonare NV | Troodos Trading Company BVBA

Other related companies as DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX: Antwerp United Diamond NV | City Station Garage SA | Milieutechnieken & Dienstverlening MTD BVBA | Sonare NV | Troodos Trading Company BVBA

DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX bevindt zich op het adres: de Francqueslei 17,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, openstaande posities, locatie van DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX is a company, that was registered 1985 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, company assigned to the tax number BE04823516845. The company DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX is located at the address: de Francqueslei 17,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX were not found.
The main activity of DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX is not available. You also can look at reviews of DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, open positions, location of DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAALDEROP/ VERWARMINGS TECHNIEK COX, employees, financial statistics.