H & A Reizen

Contactgegevens H & A Reizen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H & A Reizen: address, phone, fax, email, website, opening hours

H & A Reizen

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Lepelstraat 7,3920, België

Telefoon (phone): 011 54 12 14 011 54 12 14

Fax (fax): 011 55 13 01 011 55 13 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H & A Reizen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H & A Reizen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H & A Reizen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H & A Reizen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H & A Reizen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H & A Reizen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H & A Reizen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H & A Reizen
Products information H & A Reizen

BTW identificatienummer (tax): BE08368255615
Ondernemingsnummer: 7159484863
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 542,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in H & A Reizen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H & A Reizen
(Get full report from official database of BE for H & A Reizen)

Aanvulling soorten activiteiten voor H & A Reizen
Addition kinds of activities for H & A Reizen

7212. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
20150703. Konijn, verwerkt: gekookt | Rabbit, processed: cooked
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
30691202. Pipestems of bits, tabak: hard rubber | Pipestems or bits, tobacco: hard rubber
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment

Werken bij H & A Reizen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H & A Reizen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H & A Reizen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H & A Reizen. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Enthousiaste verko(o)p(st)er (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NELL

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een fijne werkplaats? Dan kan je misschien ons team komen versterken. Wij zijn op zoek naar vlotte, frisse en spontane collega's voor in onze Geschenkenwinkel in de inkomhal van het UZ Gasthsuisberg.

  • NOA5 kinesitherapeut(e) (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom.

Zoek naar antwoorden van H & A Reizen in sociale netwerken
Look for responds of H & A Reizen in social networks

Lees alle opmerkingen voor H & A Reizen. Laat een reactie achter voor H & A Reizen. H & A Reizen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H & A Reizen. Leave a respond for H & A Reizen. H & A Reizen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H & A Reizen op de google maps. Adres en contacten H & A Reizen
Location of H & A Reizen on the google maps. Address and contacts of H & A Reizen

Andere gerelateerde bedrijven als come H & A Reizen H & A Reizen: Lammertyn | Toussaint Informatique | Aannemingen-bvba Van Mol | Cone Lighting | Pixco

Other related companies as H & A Reizen: Lammertyn | Toussaint Informatique | Aannemingen-bvba Van Mol | Cone Lighting | Pixco

H & A Reizen is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is H & A Reizen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08368255615. Het bedrijf H & A Reizen bevindt zich op het adres: Lepelstraat 7,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 542,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in H & A Reizen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H & A Reizen is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H & A Reizen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H & A Reizen, openstaande posities, locatie van H & A Reizen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

H & A Reizen is a company, that was registered 2012 in Lommel region, Belgium. Full name of company is H & A Reizen, company assigned to the tax number BE08368255615. The company H & A Reizen is located at the address: Lepelstraat 7,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 542,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in H & A Reizen were not found.
The main activity of H & A Reizen is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of H & A Reizen is not available. You also can look at reviews of H & A Reizen, open positions, location of H & A Reizen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over H & A Reizen, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H & A Reizen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H & A Reizen, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H & A Reizen, employees, financial statistics.