ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK
Private companiesFood Stores • ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK

Contactgegevens ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK

Regio (region): Zwijndrecht (Burcht), België

Adres (address): Oude Gentweg 83,2070, België

Telefoon (phone): 03 772 61 01; 0479 39 97 67 03 772 61 01; 0479 39 97 67

Fax (fax): 03 772 61 01 03 772 61 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK
Products information ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK

BTW identificatienummer (tax): BE06827972412
Ondernemingsnummer: 5153381347
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK
Addition kinds of activities for ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK

4841. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
25149902. Kampmeubilair: metaal | Camp furniture: metal
27820203. plakboeken | Scrapbooks
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
39150107. Speldstengels | Pin stems
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service
92240402. Brandbescherming, staatsregering | Fire protection, state government

Werken bij ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK. Laat een reactie achter voor ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK. ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK. Leave a respond for ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK. ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK
Location of ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK: Verkinderen Dirk & Joost BVBA | Lavrijsen | Sail and Sun Cruises | Sibelco - S.C.R. | Wase Begrafenissen bvba

Other related companies as ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK: Verkinderen Dirk & Joost BVBA | Lavrijsen | Sail and Sun Cruises | Sibelco - S.C.R. | Wase Begrafenissen bvba

ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Zwijndrecht (Burcht), België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06827972412. Het bedrijf ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK bevindt zich op het adres: Oude Gentweg 83,2070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, openstaande posities, locatie van ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK is a company, that was registered 2015 in Zwijndrecht (Burcht) region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, company assigned to the tax number BE06827972412. The company ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK is located at the address: Oude Gentweg 83,2070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK were not found.
The main activity of ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, open positions, location of ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, Zwijndrecht (Burcht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, Zwijndrecht (Burcht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE SCHILDERWERKEN FRANK, employees, financial statistics.