Verkinderen Dirk & Joost BVBA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Verkinderen Dirk & Joost BVBA
Private companiesFood Stores • Verkinderen Dirk & Joost BVBA

Contactgegevens Verkinderen Dirk & Joost BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verkinderen Dirk & Joost BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verkinderen Dirk & Joost BVBA

Regio (region): Meulebeke, België

Adres (address): Marialoopplaats 20,8760, België

Telefoon (phone): 051 48 52 86; 051 40 53 49 051 48 52 86; 051 40 53 49

Fax (fax): 051 48 42 48; 051 40 10 65 051 48 42 48; 051 40 10 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verkinderen Dirk & Joost BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verkinderen Dirk & Joost BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verkinderen Dirk & Joost BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verkinderen Dirk & Joost BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verkinderen Dirk & Joost BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verkinderen Dirk & Joost BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verkinderen Dirk & Joost BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verkinderen Dirk & Joost BVBA
Products information Verkinderen Dirk & Joost BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03938293457
Ondernemingsnummer: 2209869384
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Verkinderen Dirk & Joost BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verkinderen Dirk & Joost BVBA
(Get full report from official database of BE for Verkinderen Dirk & Joost BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verkinderen Dirk & Joost BVBA
Addition kinds of activities for Verkinderen Dirk & Joost BVBA

632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
28990204. Margarinezuur | Margaric acid
29119901. Fractioneringsproducten van ruwe aardolie, koolwaterstoffen, nec | Fractionation products of crude petroleum, hydrocarbons, nec
31990204. Leggings of kappen, doek of leer, nec | Leggings or chaps, canvas or leather, nec
35990200. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
42259900. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec

Werken bij Verkinderen Dirk & Joost BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verkinderen Dirk & Joost BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verkinderen Dirk & Joost BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verkinderen Dirk & Joost BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Wetteren (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een platte maaitractor. Je zal instaan voor het maaien van talluds en parkings. Hiervoor krijg je een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Oost en West Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Je zal vertrekken van onze depot te Wetteren. Tijdens de wintermaanden wanneer er niet gemaaid moet worden, wordt altijd ander werk voorzien afhankelijk van je competenties. • Landbouwvoertuigen op de werf en op de weg naar de productieplaats (akker, bos, …), opslagplaats, leveringsplaats (boerderijen, coöperatieven, …), … besturen • Het materieel onderhouden Het onderhoudsboekje invullen • De opdracht en de plaats van de opdracht vaststellen op basis van de planning Het materiaal voorbereiden en afstellen • Basisonderhoud van het materieel en de ruimtes uitvoeren

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student foodtruck (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een job voor een langere periode tijdens het schooljaar? Adecco rekruteert momenteel een student (m/v) om allround taken te doen in een traiteurzaak regio Begijnendijk. Je taken zullen bestaan uit het opnemen van bestellingen via de telefoon, inpakken en klaarzetten van bestellingen, mise en place van gerechten, afwassen, bedienen van klanten aan de toog, uitscheppen van gerechten en afrekenen aan de kassa. Om de zaken vlot te laten verlopen, ken je alle nummers en prijzen van de gerechten goed en weet je de procedures goed op te volgen. Een opleiding zal worden voorzien. Wij zijn gestart met een nieuwe foodtruck en zoeken studenten die met ons graag mee op route gaan. Muziekfestivals, beurzen, foodtruckfestivals. Het gaat zeer leuk worden maar we vragen flexibiliteit in werkuren.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

Zoek naar antwoorden van Verkinderen Dirk & Joost BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Verkinderen Dirk & Joost BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verkinderen Dirk & Joost BVBA. Laat een reactie achter voor Verkinderen Dirk & Joost BVBA. Verkinderen Dirk & Joost BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verkinderen Dirk & Joost BVBA. Leave a respond for Verkinderen Dirk & Joost BVBA. Verkinderen Dirk & Joost BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verkinderen Dirk & Joost BVBA op de google maps. Adres en contacten Verkinderen Dirk & Joost BVBA
Location of Verkinderen Dirk & Joost BVBA on the google maps. Address and contacts of Verkinderen Dirk & Joost BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Verkinderen Dirk & Joost BVBA Verkinderen Dirk & Joost BVBA: Fort Napoleon | MIELE-ELECTRO VETS | Vanhaelewijn N.V. | Noelec sprl | asia-invest

Other related companies as Verkinderen Dirk & Joost BVBA: Fort Napoleon | MIELE-ELECTRO VETS | Vanhaelewijn N.V. | Noelec sprl | asia-invest

Verkinderen Dirk & Joost BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Meulebeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Verkinderen Dirk & Joost BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938293457. Het bedrijf Verkinderen Dirk & Joost BVBA bevindt zich op het adres: Marialoopplaats 20,8760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 253,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Verkinderen Dirk & Joost BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verkinderen Dirk & Joost BVBA is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verkinderen Dirk & Joost BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verkinderen Dirk & Joost BVBA, openstaande posities, locatie van Verkinderen Dirk & Joost BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verkinderen Dirk & Joost BVBA is a company, that was registered 2018 in Meulebeke region, Belgium. Full name of company is Verkinderen Dirk & Joost BVBA, company assigned to the tax number BE03938293457. The company Verkinderen Dirk & Joost BVBA is located at the address: Marialoopplaats 20,8760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 253,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Verkinderen Dirk & Joost BVBA were not found.
The main activity of Verkinderen Dirk & Joost BVBA is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verkinderen Dirk & Joost BVBA is not available. You also can look at reviews of Verkinderen Dirk & Joost BVBA, open positions, location of Verkinderen Dirk & Joost BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verkinderen Dirk & Joost BVBA, Meulebeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verkinderen Dirk & Joost BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verkinderen Dirk & Joost BVBA, Meulebeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verkinderen Dirk & Joost BVBA, employees, financial statistics.