Fort Napoleon

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Fort Napoleon
Private companiesFood Stores • Fort Napoleon

Contactgegevens Fort Napoleon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fort Napoleon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fort Napoleon

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Vuurtorenweg,8400, België

Telefoon (phone): 059 32 00 48 059 32 00 48

Fax (fax): +32 (61) 393-87-45 +32 (61) 393-87-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fort Napoleon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fort Napoleon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fort Napoleon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fort Napoleon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fort Napoleon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fort Napoleon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fort Napoleon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fort Napoleon
Products information Fort Napoleon

BTW identificatienummer (tax): BE09483917236
Ondernemingsnummer: 8044433593
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Fort Napoleon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fort Napoleon
(Get full report from official database of BE for Fort Napoleon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fort Napoleon
Addition kinds of activities for Fort Napoleon

5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
14799909. Spodumene mijnbouw | Spodumene mining
20480206. Kelpmeel en pellets, bereid als diervoeder | Kelp meal and pellets, prepared as animal feed
39520100. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
50230405. Houten vloer | Wood flooring
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals

Werken bij Fort Napoleon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fort Napoleon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fort Napoleon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fort Napoleon. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Internationaal huifchauffeur CE (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: GOBO Transport & Logistics

    Type: Vaste Job

    GOBO is een logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Opgericht in 1963 en gespecialiseerd in transport (vloeibaar bulk en stukgoed) en warehousing. GOBO is een flexibel en professioneel familiale onderneming met korte lijnen. Voor stukgoed (LTL / FTL) is de hoofdspecialisatie Frankrijk, maar dankzij een uitgebreid netwerk is er voor ieder transportprobleem een oplossing. Voor transport van vloeibare (gevaarlijke) stoffen biedt GOBO geheel Europe aan. Verder zijn er uitgebreide mogelijkheden betreffende warehousing en extra logistieke activiteiten. Vooral de centrale ligging in de Euregio is een enorme troef. Bekijk zeker eens onze website! http://gobo.eu/gobo/ Als internationaal huif chauffeur, zal je voornamelijk ritten naar/in Frankrijk rijden. Er wordt bij de start een goede begeleiding voorzien van een ervaren collega gedurende enkele weken!

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Fort Napoleon in sociale netwerken
Look for responds of Fort Napoleon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fort Napoleon. Laat een reactie achter voor Fort Napoleon. Fort Napoleon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fort Napoleon. Leave a respond for Fort Napoleon. Fort Napoleon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fort Napoleon op de google maps. Adres en contacten Fort Napoleon
Location of Fort Napoleon on the google maps. Address and contacts of Fort Napoleon

Andere gerelateerde bedrijven als come Fort Napoleon Fort Napoleon: B & V Construct NV | HOME ST. JEAN SA | Golfschool Gent | MIELE-ELECTRO VETS | Focquet Charles & Cie S.A.

Other related companies as Fort Napoleon: B & V Construct NV | HOME ST. JEAN SA | Golfschool Gent | MIELE-ELECTRO VETS | Focquet Charles & Cie S.A.

Fort Napoleon is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Fort Napoleon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483917236. Het bedrijf Fort Napoleon bevindt zich op het adres: Vuurtorenweg,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Fort Napoleon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fort Napoleon is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fort Napoleon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fort Napoleon, openstaande posities, locatie van Fort Napoleon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fort Napoleon is a company, that was registered 2015 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Fort Napoleon, company assigned to the tax number BE09483917236. The company Fort Napoleon is located at the address: Vuurtorenweg,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Fort Napoleon were not found.
The main activity of Fort Napoleon is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fort Napoleon is not available. You also can look at reviews of Fort Napoleon, open positions, location of Fort Napoleon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fort Napoleon, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fort Napoleon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fort Napoleon, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fort Napoleon, employees, financial statistics.