Omnia CVBA

Contactgegevens Omnia CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Omnia CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Omnia CVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Parijsstraat 50,3000, België

Telefoon (phone): 016 24 38 10; 016 24 38 16; 016 24 38 20; 016 24 38 30 016 24 38 10; 016 24 38 16; 016 24 38 20; 016 24 38 30

Fax (fax): 016 24 38 01 016 24 38 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Omnia CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Omnia CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Omnia CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Omnia CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Omnia CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Omnia CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Omnia CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Omnia CVBA
Products information Omnia CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08331176757
Ondernemingsnummer: 4750457763
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Omnia CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Omnia CVBA
(Get full report from official database of BE for Omnia CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Omnia CVBA
Addition kinds of activities for Omnia CVBA

284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
32950100. Mineralen, gemalen of anderszins behandeld | Minerals, ground or otherwise treated
33560500. Blik | Tin
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies
87480200. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services

Werken bij Omnia CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Omnia CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Omnia CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Omnia CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Omnia CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Omnia CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Omnia CVBA. Laat een reactie achter voor Omnia CVBA. Omnia CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Omnia CVBA. Leave a respond for Omnia CVBA. Omnia CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Omnia CVBA op de google maps. Adres en contacten Omnia CVBA
Location of Omnia CVBA on the google maps. Address and contacts of Omnia CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Omnia CVBA Omnia CVBA: V.B. Fotografie | 3-Link | Seadata SA | BSUG - Belgian Smalltalk User Group | Hec Claude

Other related companies as Omnia CVBA: V.B. Fotografie | 3-Link | Seadata SA | BSUG - Belgian Smalltalk User Group | Hec Claude

Omnia CVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is Omnia CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08331176757. Het bedrijf Omnia CVBA bevindt zich op het adres: Parijsstraat 50,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Omnia CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Omnia CVBA is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Omnia CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Omnia CVBA, openstaande posities, locatie van Omnia CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Omnia CVBA is a company, that was registered 2004 in Leuven region, Belgium. Full name of company is Omnia CVBA, company assigned to the tax number BE08331176757. The company Omnia CVBA is located at the address: Parijsstraat 50,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Omnia CVBA were not found.
The main activity of Omnia CVBA is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Omnia CVBA is not available. You also can look at reviews of Omnia CVBA, open positions, location of Omnia CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Omnia CVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Omnia CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Omnia CVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Omnia CVBA, employees, financial statistics.