BSUG - Belgian Smalltalk User Group

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BSUG - Belgian Smalltalk User Group
Private companiesTextile Mill Products • BSUG - Belgian Smalltalk User Group

Contactgegevens BSUG - Belgian Smalltalk User Group: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BSUG - Belgian Smalltalk User Group: address, phone, fax, email, website, opening hours

BSUG - Belgian Smalltalk User Group

Regio (region): Duffel 2550 - BE, België

Adres (address): Heesterbos 11, België

Telefoon (phone): +32-2-3315191 +32-2-3315191

Fax (fax): +32-2-6293525 +32-2-6293525

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BSUG - Belgian Smalltalk User Group: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BSUG - Belgian Smalltalk User Group"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BSUG - Belgian Smalltalk User Group"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BSUG - Belgian Smalltalk User Group, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BSUG - Belgian Smalltalk User Group. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BSUG - Belgian Smalltalk User Group, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BSUG - Belgian Smalltalk User Group. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BSUG - Belgian Smalltalk User Group
Products information BSUG - Belgian Smalltalk User Group

BTW identificatienummer (tax): BE07181732177
Ondernemingsnummer: 2070617675
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BSUG - Belgian Smalltalk User Group zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BSUG - Belgian Smalltalk User Group
(Get full report from official database of BE for BSUG - Belgian Smalltalk User Group)

Aanvulling soorten activiteiten voor BSUG - Belgian Smalltalk User Group
Addition kinds of activities for BSUG - Belgian Smalltalk User Group

228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
323199. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
781904. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
16290103. Dam constructie | Dam construction
32910706. Wietstones, kunstmatig | Whetstones, artificial
35850506. Sifonen, frisdrankwater | Siphons, soda water
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
82490100. Handelsschool | Trade school

Werken bij BSUG - Belgian Smalltalk User Group: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BSUG - Belgian Smalltalk User Group: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BSUG - Belgian Smalltalk User Group. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BSUG - Belgian Smalltalk User Group. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Medewerker onthaal - regio Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Onthaal (m/v). Onze klant is gelegen in Sint-Martens-Latem. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Onthaal: - Je staat in voor de telefonie en onthaal van bezoekers; - Je neemt de vergaderzalen voor jouw rekening; - Je staat in voor het agendabeheer - Je bent verantwoordelijk voor de allround administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: JBC Mode

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van BSUG - Belgian Smalltalk User Group in sociale netwerken
Look for responds of BSUG - Belgian Smalltalk User Group in social networks

Lees alle opmerkingen voor BSUG - Belgian Smalltalk User Group. Laat een reactie achter voor BSUG - Belgian Smalltalk User Group. BSUG - Belgian Smalltalk User Group bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BSUG - Belgian Smalltalk User Group. Leave a respond for BSUG - Belgian Smalltalk User Group. BSUG - Belgian Smalltalk User Group on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BSUG - Belgian Smalltalk User Group op de google maps. Adres en contacten BSUG - Belgian Smalltalk User Group
Location of BSUG - Belgian Smalltalk User Group on the google maps. Address and contacts of BSUG - Belgian Smalltalk User Group

Andere gerelateerde bedrijven als come BSUG - Belgian Smalltalk User Group BSUG - Belgian Smalltalk User Group: IPP-Industrial Products & Pneumatics | Nabet Pneus SPRL | Fed Belge de Danse Sportive | Bascourt M Antiquair-Expert | ADOMA CV

Other related companies as BSUG - Belgian Smalltalk User Group: IPP-Industrial Products & Pneumatics | Nabet Pneus SPRL | Fed Belge de Danse Sportive | Bascourt M Antiquair-Expert | ADOMA CV

BSUG - Belgian Smalltalk User Group is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Duffel 2550 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BSUG - Belgian Smalltalk User Group, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07181732177. Het bedrijf BSUG - Belgian Smalltalk User Group bevindt zich op het adres: Heesterbos 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BSUG - Belgian Smalltalk User Group zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BSUG - Belgian Smalltalk User Group is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BSUG - Belgian Smalltalk User Group is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BSUG - Belgian Smalltalk User Group, openstaande posities, locatie van BSUG - Belgian Smalltalk User Group op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BSUG - Belgian Smalltalk User Group is a company, that was registered 1988 in Duffel 2550 - BE region, Belgium. Full name of company is BSUG - Belgian Smalltalk User Group, company assigned to the tax number BE07181732177. The company BSUG - Belgian Smalltalk User Group is located at the address: Heesterbos 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BSUG - Belgian Smalltalk User Group were not found.
The main activity of BSUG - Belgian Smalltalk User Group is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BSUG - Belgian Smalltalk User Group is not available. You also can look at reviews of BSUG - Belgian Smalltalk User Group, open positions, location of BSUG - Belgian Smalltalk User Group on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BSUG - Belgian Smalltalk User Group, Duffel 2550 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BSUG - Belgian Smalltalk User Group, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BSUG - Belgian Smalltalk User Group, Duffel 2550 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BSUG - Belgian Smalltalk User Group, employees, financial statistics.